Legfontosabb Konzolok És Pc-K Hogyan lehet törölni egy felhasználót PS4-en

Hogyan lehet törölni egy felhasználót PS4-en



Mit kell tudni

  • Menj Beállítások > Bejelentkezési beállítások > Felhasználókezelés > Felhasználó törlése . Válassza ki az eltávolítani kívánt felhasználói fiókot > Töröl .
  • A felhasználóval kapcsolatos minden adat, valamint a profil által megvásárolt játékok, alkalmazások és média törlésre kerül.

Ez a cikk elmagyarázza, hogyan törölhet felhasználói profilokat a PlayStation 4-ről, hogy helyet szabadítson fel a játékok és egyéb multimédiás tartalmak számára, amelyeket élvezhet.

hogyan kell használni az iPhone 6-ot sim kártya nélkül

Hogyan lehet törölni egy felhasználót a PlayStationről

Míg a felhasználók törlése a PlayStation 4-ről több tartalom számára biztosít helyet, érdemes a fiókot létrehozó személlyel konzultálnia a folytatás előtt, hogy ne törölje a fontos adataikat.

  1. Belépés PlayStation-fiókhoz PS4-en, és nyissa meg a Beállítások opciót a képernyő tetején.

  2. Görgessen le, és válassza ki a Belépés Beállítások választási lehetőség.

    A PlayStation képernyőképe a bejelentkezési beállításokat mutatja.
  3. Görgessen le, és válassza ki a Felhasználó Menedzsment választási lehetőség.

  4. Válaszd ki a Töröl Felhasználó választási lehetőség.

  5. Válaszd ki a eltávolítani kívánt felhasználói fiók a PlayStationről.

    Képernyőkép a PlayStationről, amelyen a törölni kívánt felhasználók láthatók
  6. Erősítse meg a műveletet a gomb kiválasztásával Töröl gomb.

A fiók PlayStationről való törlése más, mint a Sony fiók törlése . Ha egy fiókot törölnek a PlayStationről, a fiók továbbra is újra letölthető a Sony rendszereiről.

Mi történik a törölt fiókkal?

Amikor töröl egy PlayStation-fiókot a rendszerből, a felhasználóval kapcsolatos minden adat, beleértve a mentett játékadatokat és képernyőképeket is, törlődik. Ezenkívül a profil által megvásárolt játékok, alkalmazások vagy média elérhetetlenné válnak, mivel az adott tartalom licence is megszűnik; a kivétel az, ha a rendszer egy másik felhasználója is rendelkezik licenccel a kérdéses anyagra.

nézze át, hogyan csatlakozhat a csevegéshez

A Playstation fiókok újra letölthetők a rendszerbe, ha a felhasználó újra használni szeretné a konzolt. A fentiek szerint a törlési folyamat nem távolítja el teljesen a fiókot a Sony rendszeréből; egy másik folyamatot kell követni, ha egy fiókot teljesen törölni kíván, de ez törli a fiókot a rendszerből.

Ha törli egy felhasználói profilt a PlayStation 4-en, azzal eltávolítja az általuk létrehozott mentett felhasználói adatokat, képernyőképeket és videoklipeket. Ezenkívül a felhasználó által megvásárolt játékokra vagy médiára vonatkozó licencek nem lesznek elérhetők.

Hogyan kerülhetem el a fiókok létrehozását a vendégek számára?

Előfordulhat, hogy a profil letöltése PlayStationre túl nehézkes; például, ha valaki egyszerűen csak csatlakozni szeretne egy játékhoz, amivel Ön is játszik. Ha csak ideiglenes fiókra van szüksége, fontolja meg vendégfiók létrehozását látogatója számára. Ahelyett, hogy felhasználói fiókkal jelentkezne be, amikor a rendszer kéri, válassza a lehetőséget Új felhasználó hozzáadása választási lehetőség de ezután válassza a Vendégfiók opciót.

A vendégfiókok a kijelentkezést követően teljesen törlik az összes kapcsolódó adatot. Ne mentsen el semmit a vendégfiókba, amit nem szeretne elveszíteni kijelentkezéskor.

Érdekes Cikkek

Szerkesztő Választása

Mi az a firmware?
Mi az a firmware?
A firmware egy hardvereszköz kis memórialapkájára telepített szoftver. A firmware lehetővé teszi a hardverek, például a kamerák és okostelefonok frissítését.
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
A Snapseed a Google ingyenes alkalmazása a fényképek szerkesztésére. Vannak, akik összehasonlítják ezt az alkalmazást az Instagram-szal, de ez csak rossz. Ez egy professzionális képszerkesztő alkalmazás, nagyszerű készlettel és sokféle effektussal. Színezhet
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Azok a számítógép-felhasználók, akik fejlett Mac és Windows számítógépekkel nőttek fel, lehet, hogy nincsenek tisztában ezzel, de egyszer, nagyon régen, az összes személyi számítógépet parancssori felület segítségével vezérelték. Igen, az a nehézkes parancsdoboz a Windows rendszeren
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Ha az üzenetek törlése nélkül kell helyet felszabadítania az Outlook-postafiókjában, érdemes tudnia, hogyan exportálhatja őket. Szerencsére az Outlookot úgy tervezték, hogy megfeleljen a különféle forgatókönyveknek, így exportálhatja e-mailjeit
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
A StockX egy online tőzsde különféle dolgokhoz, például órákhoz, cipőkhöz, kollekcióhoz stb. A regisztráció egyszerű, és azonnal elkezdhet vásárolni vagy eladni. A StockX gondoskodik az összes termék hitelesítéséről, így Ön rendelkezik a
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify nem hívja ezt fekete pénteki ajánlatnak, de a 2017-es fekete pénteki ajánlatok közepén jobb pofon esik. 2017. november 20. és december 31. között bárki, aki feliratkozik a Spotify Premium szolgáltatásra
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Az ausztrál tájak témája 10 kiváló minőségű képet tartalmaz az asztal díszítésére. Ezt a gyönyörű tematikus csomagot eredetileg a Windows 7 számára hozták létre, de Windows 10, Windows 7 és Windows 8 rendszerekben is használható. Az Ausztrál Tájak témához számos lélegzetelállító háttérkép tartozik, amelyek buja zöld mezőkre, fák ligeteire nyújtanak kilátást.