Legfontosabb Twitter X-fiók (korábban Twitter) végleges törlése

X-fiók (korábban Twitter) végleges törlése



Mit kell tudni

  • Először deaktiválnia kell a fiókot 30 napra. Ezt követően eltűnik az oldalról.
  • Deaktiváláshoz: Menjen ide Több > Beállítások és adatvédelem > Fiókja > Fiókja deaktiválása > Deaktiválás.
  • A 30 napos várakozás során elrejtheted bejegyzéseidet, ha privát módba lépsz.

Ez a cikk elmagyarázza, hogyan távolíthatja el véglegesen X-fiókját (korábban Twitter) a platformról a deaktiválási folyamat segítségével. Azt is elmagyarázza, hogyan rejtheti el bejegyzéseit a deaktiválás során.

A 9 legjobb X (korábban Twitter) alternatíva 2024-ben

Hogyan lehet deaktiválni és törölni egy X-fiókot

Az X-fiók törlésének egyetlen módja, ha 30 napig deaktiválva hagyja. Ekkor a platform teljesen eltávolítja a fiókot a rendszeréből. Az eltávolítás után az összes bejegyzésed véglegesen elhagyja a szervereket. A fiók deaktiválásához szükséges lépések elvégzése előtt elrejtheti hírcsatornáját.

Indítsa el fiókja törlésének folyamatát a bejelentkezéssel, majd kövesse az alábbi lépéseket:

mit jelent a szürke a snapchat-en
  1. Válassza ki Több a profilod bal oldalán található listában.

    Bővebben a Twitter menüben
  2. A megjelenő menüben válassza a lehetőséget Beállítások és adatvédelem .

    Beállítások és adatvédelem a Twitteren
  3. Menj Fiókja ( fiók , a mobilalkalmazásban) > Deaktiváld a fiókodat .

    Your account>Inaktiválja fiókját a Twitteren
  4. A folytatáshoz válassza a lehetőséget Deaktiválás .

    Az Ön accountimg src=
  5. Erősítse meg jelszavát, és válassza ki Deaktiválás .

    Link kikapcsolása a Twitteren

Most, ne lépjen be a fiókba 30 napig . Ekkor a platform véglegesen törli a fiókját. Mások használhatják a fogantyúdat, de a korábban megosztott tartalmak nem fognak megjelenni az új fiókokban.

Ha a 30 napos időszak lejárta előtt belép a fiókba, akkor automatikusan újraaktiválja a fiókot, és elölről kell kezdenie a deaktiválási folyamatot.

Gyors biztonság: Rejtse el hírfolyamát priváttá válással

Ha el szeretné távolítani bejegyzéseit a kíváncsi szemek elől, anélkül, hogy deaktiválná a fiókot, akkor fiókját priváttá teheti. A fiókot azonban a hírcsatorna elrejtése után is bármikor deaktiválhatja.

Természetesen minden, amit képernyőképen rögzített és az interneten közzétett, továbbra is létezik. X-nek nincs befolyása arra, hogy az emberek mit tesznek közzé más webhelyeken.

Amikor priváttá teszi fiókját, csak a követői olvashatják a bejegyzéseit. Senki más nem férhet hozzá az Ön adataihoz, még akkor sem, ha a Google-t vagy más harmadik felet használja keresőmotor . Ezzel a lépéssel a leggyorsabb módja annak, hogy eltávolítsa profilját a nyilvánosság elől.

  1. Válassza ki Több menüben.

    A jelszó-megerősítő mező és a Deaktiválás gomb a Facebookon
  2. Válassza ki Beállítások és adatvédelem .

    Bővebben a Twitter menüben
  3. Válassza ki Fiókja .

    leggyorsabb módja a szövetséges versenyek kinyitásának
    Beállítások és adatvédelem a Twitteren
  4. Válassza ki Számla információ és adja meg jelszavát.

    Fiókja a Twitter beállításaiban
  5. Válassza ki Védett tweetek .

    Fiókadatok a Twitter beállításaiban
  6. Jelölje be a mellette lévő négyzetet Megvédeni a Tweetjeimet privátba menni.

    Védett tweetek a Twitter beállításaiban

A mobilalkalmazásban lépjen a következőre: Menü > Beállítások és adatvédelem > Adatvédelem és biztonság > kapcsolja be Védje meg tweetjeit .

Védje meg tweetjeit a Twitteren

Ha meg szeretné akadályozni, hogy egy adott személy megtekintse a profilját, letilthatja őt . Azonban továbbra is láthatják a bejegyzéseidet, ha kijelentkeznek a platformról.

Deaktiválás vs. törlés

Fontos különbséget tenni a deaktivált és a törölt fiókok között. Sok tekintetben megegyeznek: a fiókra mutató hivatkozások a deaktiválás első néhány napján belül megszűnnek. Más felhasználók nem tudják követni a fiókot, és nem tudják keresni a fiókot, beleértve a fiók által végzett korábbi bejegyzések keresését sem.

Ön (és bárki más) szintén nem használhatja a deaktivált fiók felhasználónevét, illetve nem regisztrálhat új fiókot a deaktivált fiók e-mail címével.

A deaktivált fiók újraaktiválható, ami visszaállítja annak teljes tartalmát, de csak 30 napon belül.

hogyan változtassam meg a rángatózó nevemet

A fiók törlésének egyetlen módja, ha 30 napig deaktiválva hagyja. A fiók törlése után az összes tartalom véglegesen elhagyja a szervereket. Bárki használhatja a fiókhoz tartozó felhasználónevet, és ugyanazzal az e-mail címmel regisztrálhat új fiókot.

Fiókja újraaktiválása

Ha 30 napon belül bejelentkezik a fiókba, minden normálisnak tűnik, mintha soha nem ment volna el. Ezt követően kap egy e-mailt, amely tájékoztatja, hogy fiókja újra aktív.

Ne feledje, hogy nem kap olyan kérdést, hogy szeretné-e újraaktiválni fiókját. Ez zökkenőmentesen megtörténik, amikor újra bejelentkezik, tehát ha véglegesen törölni szeretné fiókját, legalább 30 napig távol kell maradnia.

Fontos tudni, hogy nincs mód a fiók végleges felfüggesztésére vagy lefagyasztására. 30 nap elteltével fiókja végleg eltűnik. 30 nap elteltével azonban újra létrehozhatja ugyanazzal a felhasználónévvel és e-mail címmel. Egyszerűen hiányzik az összes állapotfrissítés, és mindenkinek, aki követni akarja a fiókot, újra kell követnie.

Hogyan lehet törölni egy vagy az összes tweetet

Érdekes Cikkek

Szerkesztő Választása

Mi az a firmware?
Mi az a firmware?
A firmware egy hardvereszköz kis memórialapkájára telepített szoftver. A firmware lehetővé teszi a hardverek, például a kamerák és okostelefonok frissítését.
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
A Snapseed a Google ingyenes alkalmazása a fényképek szerkesztésére. Vannak, akik összehasonlítják ezt az alkalmazást az Instagram-szal, de ez csak rossz. Ez egy professzionális képszerkesztő alkalmazás, nagyszerű készlettel és sokféle effektussal. Színezhet
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Azok a számítógép-felhasználók, akik fejlett Mac és Windows számítógépekkel nőttek fel, lehet, hogy nincsenek tisztában ezzel, de egyszer, nagyon régen, az összes személyi számítógépet parancssori felület segítségével vezérelték. Igen, az a nehézkes parancsdoboz a Windows rendszeren
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Ha az üzenetek törlése nélkül kell helyet felszabadítania az Outlook-postafiókjában, érdemes tudnia, hogyan exportálhatja őket. Szerencsére az Outlookot úgy tervezték, hogy megfeleljen a különféle forgatókönyveknek, így exportálhatja e-mailjeit
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
A StockX egy online tőzsde különféle dolgokhoz, például órákhoz, cipőkhöz, kollekcióhoz stb. A regisztráció egyszerű, és azonnal elkezdhet vásárolni vagy eladni. A StockX gondoskodik az összes termék hitelesítéséről, így Ön rendelkezik a
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify nem hívja ezt fekete pénteki ajánlatnak, de a 2017-es fekete pénteki ajánlatok közepén jobb pofon esik. 2017. november 20. és december 31. között bárki, aki feliratkozik a Spotify Premium szolgáltatásra
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Az ausztrál tájak témája 10 kiváló minőségű képet tartalmaz az asztal díszítésére. Ezt a gyönyörű tematikus csomagot eredetileg a Windows 7 számára hozták létre, de Windows 10, Windows 7 és Windows 8 rendszerekben is használható. Az Ausztrál Tájak témához számos lélegzetelállító háttérkép tartozik, amelyek buja zöld mezőkre, fák ligeteire nyújtanak kilátást.