Legfontosabb Iphone És Ios Szöveges csoportok törlése iPhone-on

Szöveges csoportok törlése iPhone-on



Mit kell tudni

  • Szöveges csoport törléséhez az iPhone készüléken csúsztassa balra a csoportüzenetet, és koppintson a elemre Töröl .
  • Koppintson a profilikonokra vagy a én ikonra a csoportos üzenet tetején, majd koppintson a lehetőségre Hagyja el ezt a beszélgetést és erősítse meg, hogy el akar menni.
  • Ha a csoportban bárki Androidot használ, törölheti a beszélgetést, de a következő üzenetek megérkezésekor újra megjelenik.

Ez a cikk útmutatást nyújt a szöveges csoportból való kilépéshez, a szöveges csoport értesítéseinek elnémításához és a csoportos csevegés végleges törléséhez.

hogyan lehet két monitort csatlakoztatni a laptophoz

Hogyan törölhetek egy szövegcsoportot?

A szöveges csoportok három vagy több személlyel megosztott szöveges üzenetek. Ön kezdeményezhet szöveges csoportot, vagy valaki más. Ha olyan szöveges csoport tagja, amelyben már nem szeretne részt venni, törölheti a szöveges csoportot, hogy eltávolítsa magát a beszélgetésből. Ehhez:

  • iOS 12 és újabb rendszeren koppintson a profilikonokra az üzenetszál tetején, majd koppintson a elemre Hagyja el ezt a beszélgetést .
  • iOS 11 és régebbi rendszereken érintse meg a én ikont az üzenetszál tetején, majd érintse meg a lehetőséget Hagyja el ezt a beszélgetést .

Miután kilépett a beszélgetésből, többé nem kap értesítést a csoport szövegéből, kivéve, ha valaki a csoportból Android-felhasználó. Ebben az esetben a szöveges csoport visszatér, ha valaki üzenetet küld a csoportban.

Ha igen, érdemes leállítani a csoport értesítéseit. Ehhez nyissa meg az üzenetszálat, és koppintson a profilikonokra vagy a én ikonra az üzenetszál tetején. (Az iOS verziójától függ.) Ezután váltson Figyelmeztetések elrejtése Be (a gomb zöld, ha Be, és szürke, ha Ki). A továbbiakban nem kap értesítést az ebben a csoportban lévő üzenetekről.

A képernyőképek bemutatják, hogyan lehet elrejteni a figyelmeztetéseket a csoportos szöveges üzenetekből.

Hogyan szabadulhatok meg a legutóbbi szöveges csoportoktól az iPhone-on?

Van egy másik módja annak, hogy megszabaduljon a szöveges csoportoktól az iPhone-on. Keresse meg a csoportüzenetet a szöveglistában, majd húzza balra a csoportüzenetet, és érintse meg a gombot Töröl . Ez a módszer törli a csoportot, de aktív marad mások számára.

Képernyőképek, amelyek bemutatják, hogyan lehet törölni egy csoportos üzenetet az iPhone készüléken.

Ezzel eltávolítja Önt a csoportban folyó beszélgetésből. Ha azonban van egy Android-felhasználó a csoportban, amikor a következő üzenet megérkezik, akkor visszakerül a beszélgetésbe. A fenti utasítások segítségével elnémíthatja a csoport értesítéseit.

Továbbá, ha a törölt csoport tagjai új szöveges szálat indítanak, és hozzáadják Önt ahhoz, akkor megkapja ezeket az üzeneteket. Újra el kell végeznie ezeket a lépéseket, ha nem szeretné többé megkapni őket.

Hogyan lehet véglegesen törölni egy csoportos csevegést?

Egy csoportos csevegés végleges törléséhez használja ugyanazt az ujját balra, és koppintson a elemre Töröl művelet a beszélgetés összes üzenetének törléséhez. Győződjön meg arról, hogy minden megosztott képet vagy videót elmentett a csevegésből, mielőtt törölné őket, mert miután eltűnt, azokat nem tudja visszaállítani.

hogyan lehet engedélyezni az archiválást rángatózással
GYIK
  • Hogyan tudok szöveges csoportokat létrehozni iPhone-on?

    Indítson el egy csoportos szöveget az iPhone készüléken a megnyitással üzenetek és koppintás Összeállít > Hozzáadás (Plusz ikon) > és a csoportszöveghez hozzáadandó névjegyek keresése. Ezután írja be az üzenetet, és nyomja meg a gombot Küld .

  • Hogyan nevezhetek el szöveges csoportokat az iPhone-omon?

    Nak nek nevezd el a szövegcsoportodat iPhone-on nyissa meg a csoport szövegét, koppintson a beszélgetés tetején lévő ikonokra, majd válassza a lehetőséget Név és fénykép módosítása . Írjon be egy új nevet > minden résztvevőhöz rendeljen új fényképet, ha szeretné > és válassza ki Kész ha végeztél. Ha nem látja a névváltoztatási lehetőséget, az azért van, mert a szöveges csoportban nem mindenki rendelkezik Apple-eszközzel.

  • Hogyan törölhetek csoportokat a szöveges üzenetekből Androidon?

    Ha akarod hagyjon csoportos szöveget Androidon meg kell kérnie valakit, hogy távolítsa el. Mindazonáltal elnémíthatja vagy törölheti a beszélgetést, ha nem szeretne értesítéseket kapni. Válassza ki a három függőleges pontot a beszélgetés jobb felső részén, és koppintson a gombra Értesítések csengő a figyelmeztetések elnémításához, vagy válasszon Töröl .

Érdekes Cikkek

Szerkesztő Választása

Mi az a firmware?
Mi az a firmware?
A firmware egy hardvereszköz kis memórialapkájára telepített szoftver. A firmware lehetővé teszi a hardverek, például a kamerák és okostelefonok frissítését.
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
A Snapseed a Google ingyenes alkalmazása a fényképek szerkesztésére. Vannak, akik összehasonlítják ezt az alkalmazást az Instagram-szal, de ez csak rossz. Ez egy professzionális képszerkesztő alkalmazás, nagyszerű készlettel és sokféle effektussal. Színezhet
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Azok a számítógép-felhasználók, akik fejlett Mac és Windows számítógépekkel nőttek fel, lehet, hogy nincsenek tisztában ezzel, de egyszer, nagyon régen, az összes személyi számítógépet parancssori felület segítségével vezérelték. Igen, az a nehézkes parancsdoboz a Windows rendszeren
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Ha az üzenetek törlése nélkül kell helyet felszabadítania az Outlook-postafiókjában, érdemes tudnia, hogyan exportálhatja őket. Szerencsére az Outlookot úgy tervezték, hogy megfeleljen a különféle forgatókönyveknek, így exportálhatja e-mailjeit
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
A StockX egy online tőzsde különféle dolgokhoz, például órákhoz, cipőkhöz, kollekcióhoz stb. A regisztráció egyszerű, és azonnal elkezdhet vásárolni vagy eladni. A StockX gondoskodik az összes termék hitelesítéséről, így Ön rendelkezik a
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify nem hívja ezt fekete pénteki ajánlatnak, de a 2017-es fekete pénteki ajánlatok közepén jobb pofon esik. 2017. november 20. és december 31. között bárki, aki feliratkozik a Spotify Premium szolgáltatásra
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Az ausztrál tájak témája 10 kiváló minőségű képet tartalmaz az asztal díszítésére. Ezt a gyönyörű tematikus csomagot eredetileg a Windows 7 számára hozták létre, de Windows 10, Windows 7 és Windows 8 rendszerekben is használható. Az Ausztrál Tájak témához számos lélegzetelállító háttérkép tartozik, amelyek buja zöld mezőkre, fák ligeteire nyújtanak kilátást.