Legfontosabb Snapchat Honnan tudhatod, ha valaki letiltott téged a Snapchatben

Honnan tudhatod, ha valaki letiltott téged a Snapchatben



Mit kell tudni

  • Ha nemrégiben csevegtél, akkor ezeknek meg kell jelenniük a beszélgetésekben. Ha nem, akkor valószínűleg le van tiltva.
  • Nem fogja megtalálni annak a személynek a nyomát, aki letiltotta Önt a Snapchatben, amikor rákeres a felhasználónevére vagy a teljes nevére.
  • Keresse meg a felhasználót egy másik fiókból, egy másik eszközön. Ha megjelennek a keresésben, akkor letiltották.

Ez a cikk elmagyarázza, hogyan tudhatja meg, hogy valaki letiltotta-e Önt a Snapchat szolgáltatásban. Az utasítások Android és iOS felhasználók számára működnek.

Módok annak kiderítésére, hogy le van-e tiltva a Snapchatben

Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb módszereket annak megállapítására, hogy valaki letiltotta-e fiókját a Snapchatben.

  1. Ellenőrizze a legutóbbi beszélgetéseit . Az első nagy nyom a csevegés hiánya. Ez a lépés csak akkor hasznos, ha SMS-t írt annak a felhasználónak, aki letilthatta Önt.

    Nyissa meg a Snapchat-et, és érintse meg a Csevegés lapon a beszélgetések listájának megtekintéséhez. Ha a felhasználóval folytatott közelmúltbeli beszélgetés nem jelenik meg ezen a listán annak ellenére, hogy nemrégiben SMS-t küldött neki, akkor valószínű, hogy letiltott téged.

    Csevegés gomb az iOS Snapchatben

    Alternatív megoldásként előfordulhat, hogy nemrégiben nem folytatott beszélgetést a kérdéses felhasználóval, vagy elfelejtette, hogy törölte a beszélgetést . Ha ez a helyzet, folytassa a következő lépéssel.

  2. Keresse meg őket . Ha egy felhasználó letiltott téged, akkor nem jelenik meg, amikor rákeresel a Snapchatben. Ha megvannak törölt téged a barátlistájáról , azonban meg kell tudnia találni őket a kereséssel.

    hogyan adhatunk szerepet az ellentétekben

    Létfontosságú, hogy megértsük a különbséget a Snapchat letiltása és törlése között. Ha egy felhasználó letiltja Önt, akkor nem fogja megtalálni a fiókjának nyomát, és semmilyen módon nem tudja felvenni vele a kapcsolatot a letiltott fiókjából.

    Ha egy felhasználó törölt téged a barátlistájáról, továbbra is megtalálod őt a listán, és továbbra is küldhetsz neki felvételeket. A Snapchat adatvédelmi beállításaiktól függően azonban előfordulhat, hogy nem kapják meg őket, ha csak engedélyezik, hogy barátaik kapcsolatba léphessenek velük.

    Érintse meg a Keresés ikonra a képernyő tetején a személy megkereséséhez a Snapchatben. Írja be a felhasználónevét, ha emlékszik rá, vagy a nevét.

    Keresőmező a Snapchat iOS-hez

    Pontosabb eredményeket kap, ha ismeri a felhasználónevét. Lehet, hogy több felhasználó is hasonló teljes névvel rendelkezik, de a felhasználónevek mindegyike egyedi. Hasonlóképpen, a teljes nevek bármikor megváltoztathatók, míg a felhasználónevek kevésbé gyakori megváltoztatása.

    Ha a keresés során megjelenik a felhasználónevük a Barátok hozzáadása szakaszban, ez azt jelenti, hogy törölték. Ha a felhasználó egyáltalán nem jelenik meg annak ellenére, hogy a pontos felhasználónevére keresett, akkor vagy letiltotta Önt, vagy törölte a Snapchat-fiókját.

  3. Keressen rá a felhasználónevére egy másik fiókból . Ha nem találja meg az utolsó lépésben keresett felhasználót, megnő annak a valószínűsége, hogy letiltotta Önt; ez azonban még mindig nem elég a megerősítéshez.

    Lényegében bebizonyíthatja, hogy fiókjuk továbbra is létezik, ha egy másik Snapchat-fiókból keresi a felhasználót. Két lehetőséged van:

    • Kérje meg egy barátját, hogy futtassa le a keresést.
    • Jelentkezzen ki fiókjából, hozzon létre egy vadonatúj Snapchat-fiókot, majd keressen onnan.

    Az első lehetőség a legegyszerűbb, mert ez azt jelenti, hogy nem kell minden plusz munkát elvégeznie az új fiók regisztrációjával kapcsolatban. Válasszon egy barátot, rokont, munkatársat vagy más ismerőst, aki a Snapchaten van, és nem barátja azzal a felhasználóval, akiről úgy gondolja, hogy letilthatta Önt. Kérd meg őket, hogy keressék meg az illetőt.

    Ha ehelyett új fiók létrehozása mellett dönt, ki kell jelentkeznie meglévő Snapchat-fiókjából, vagy le kell töltenie az alkalmazást egy másik mobileszközre, ha rendelkezik hozzáféréssel.

    Ha Ön vagy barátja sikeresen megtalálja a keresett felhasználói fiókot, akkor ez elegendő annak megerősítéséhez, hogy valóban letiltotta Önt.

Ha a fenti lépések egyike sem működött, valószínűleg az ismerőse törölte a fiókját.

Mindig lehet feloldani valakit a Snapchatben ha korábban letiltotta őket.

GYIK
  • Hogyan blokkolhatok valakit a Snapchatben?

    Ha le szeretne tiltani valakit a Snapchatben, lépjen a beszélgetéseibe, válasszon ki egy felhasználót a blokkoláshoz, majd koppintson a gombra Menü > Kezelje a barátságot > Blokk .

  • Mi történik, ha letilt valakit a Snapchatben?

    A letiltott felhasználók nem találnak meg a Snapchatben, még akkor sem, ha keresnek. Ezenkívül nem küldhetnek felvételeket, nem tekinthetik meg történeteit, és nem kezdhetnek csevegést veled.

  • Hogyan törölhetek Snapchat fiókot?

    Nak nek töröljön egy Snapchat fiókot , menj accounts.snapchat.com , jelentkezzen be, és válassza ki A fiókom törlése . A 30 napon belüli újraaktiváláshoz egyszerűen jelentkezzen be fiókjába. 30 nap után örökre elmúlt.

  • Hogyan némíthatok el valakit a Snapchatben?

    Ha el szeretné némítani valakit a Snapchatben, válasszon egy profilt, és lépjen a következőre: Menü > Csevegési és értesítési beállítások > Értesítési beállítások > Csevegések némítása .

Érdekes Cikkek

Szerkesztő Választása

Mi az a firmware?
Mi az a firmware?
A firmware egy hardvereszköz kis memórialapkájára telepített szoftver. A firmware lehetővé teszi a hardverek, például a kamerák és okostelefonok frissítését.
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
A Snapseed a Google ingyenes alkalmazása a fényképek szerkesztésére. Vannak, akik összehasonlítják ezt az alkalmazást az Instagram-szal, de ez csak rossz. Ez egy professzionális képszerkesztő alkalmazás, nagyszerű készlettel és sokféle effektussal. Színezhet
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Azok a számítógép-felhasználók, akik fejlett Mac és Windows számítógépekkel nőttek fel, lehet, hogy nincsenek tisztában ezzel, de egyszer, nagyon régen, az összes személyi számítógépet parancssori felület segítségével vezérelték. Igen, az a nehézkes parancsdoboz a Windows rendszeren
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Ha az üzenetek törlése nélkül kell helyet felszabadítania az Outlook-postafiókjában, érdemes tudnia, hogyan exportálhatja őket. Szerencsére az Outlookot úgy tervezték, hogy megfeleljen a különféle forgatókönyveknek, így exportálhatja e-mailjeit
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
A StockX egy online tőzsde különféle dolgokhoz, például órákhoz, cipőkhöz, kollekcióhoz stb. A regisztráció egyszerű, és azonnal elkezdhet vásárolni vagy eladni. A StockX gondoskodik az összes termék hitelesítéséről, így Ön rendelkezik a
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify nem hívja ezt fekete pénteki ajánlatnak, de a 2017-es fekete pénteki ajánlatok közepén jobb pofon esik. 2017. november 20. és december 31. között bárki, aki feliratkozik a Spotify Premium szolgáltatásra
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Az ausztrál tájak témája 10 kiváló minőségű képet tartalmaz az asztal díszítésére. Ezt a gyönyörű tematikus csomagot eredetileg a Windows 7 számára hozták létre, de Windows 10, Windows 7 és Windows 8 rendszerekben is használható. Az Ausztrál Tájak témához számos lélegzetelállító háttérkép tartozik, amelyek buja zöld mezőkre, fák ligeteire nyújtanak kilátást.