Legfontosabb Whatsapp Hogyan lehet megtudni, hogy letiltottak-e a WhatsApp-on

Hogyan lehet megtudni, hogy letiltottak-e a WhatsApp-on



Mit kell tudni

  • Először ellenőrizze a felhasználót Utoljára látva állapotát, és ellenőrizze, hogy van-e két pipa az üzeneten.
  • Ha nem látja az állapotukat, vagy csak egy pipa látható, előfordulhat, hogy a felhasználó letiltotta Önt.
  • Próbálja felhívni a felhasználót, vagy vegye fel egy csoportos csevegésbe. Ezek nem működnek, ha le van tiltva.

Ez a cikk elmagyarázza, hogyan állapíthatja meg, hogy egy felhasználó letiltotta-e Önt a WhatsApp-on. Nem mindegyik módszer jelzi véglegesen, hogy blokkolták-e, de tippeket adhatnak. Ezek a lépések az összes eszköz összes verziójára vonatkoznak; ezen lépések egy része a WhatsApp Webre is vonatkozik.

hogyan küldhetek névtelen szöveget

Ellenőrizze a kapcsolattartó utoljára látott állapotát

Így ellenőrizheti a felhasználót Utoljára látva állapot. Utoljára látva az állapot arra utal, amikor a kapcsolat utoljára használta a WhatsApp alkalmazást.

  1. Keresse meg és nyisson meg egy csevegést a felhasználóval.

    Ha egy beszélgetés nincs megnyitva, keresse meg a felhasználó nevét, és hozzon létre egy új csevegést.

  2. A Utoljára látva állapota a felhasználó neve alatt látható – például „utoljára láttam ma, 10:18-kor”.

    Egy felhasználó
  3. Ha nem lát semmit a felhasználó neve alatt, akkor lehetséges, hogy letiltott.

    Beszélgetés a WhatsApp-on
  4. Hiánya a Utoljára látva az állapot nem feltétlenül azt jelzi, hogy letiltották. A WhatsApp olyan adatvédelmi beállítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy elrejtse saját adatait Utoljára látva állapot.

Nézd meg a pipákat

Az Önt blokkoló partnernek küldött üzenetek mindig egy pipa jelet mutatnak (az üzenet elküldését jelzi), és soha nem jelennek meg második pipa (az üzenet kézbesítésének megerősítése).

A

Ez önmagában azt jelentheti, hogy a felhasználó elvesztette telefonját, vagy nem tud csatlakozni az internethez. Hiányával kombinálva a Utoljára látva állapota, azonban egyre gyűlnek a bizonyítékok, hogy blokkolták.

Keresse meg iPhone-ját ezekkel a legjobb módszerekkel

Ellenőrizze a profiljuk frissítéseit

Ha valaki letilt téged a WhatsApp-on, nem fogod látni a profilfotójának frissítéseit. Önmagában ez nem végleges nyom, tekintve, hogy sok felhasználónak nincs profilképe, vagy ritkán frissíti a sajátját. Hiányával kombinálva a Utoljára látva az állapot és a kézbesítetlen üzenetek azonban újabb jele annak, hogy blokkolták.

Ellenőrizze a résztvevők listáját egy csoportos üzenetben

Amikor csoportos üzenetet hoz létre a WhatsApp alkalmazásban, úgy tűnhet, hogy sikeresen hozzáadta a felhasználót, de amikor megnyitja a csoportos csevegést, nem jelenik meg a résztvevők listájában. Ha olyan névjegyet próbál hozzáadni, aki letiltott a következőn keresztül Résztvevők hozzáadása a csoportos csevegés szakaszában, akkor a Nem lehet résztvevőt hozzáadni hiba.

Csoportinformációk a WhatsApp-on

A WhatsApp szándékosan félreérthető a blokkolt állapottal kapcsolatban, hogy megvédje a blokkoló adatait, és nem értesíti Önt, ha letiltották. Ha az összes fenti jelzőt látja, akkor valószínűleg a WhatsApp-kapcsolattartó blokkolta Önt. Ha letiltották, nem tudja feloldani magát. A legjobb lépés az, ha továbblép, vagy felkeresi a személyt, hogy megtudja, miért lett blokkolva.

Próbálja felhívni őket az alkalmazásban

Az utolsó dolog, amit meg kell próbálnia, az, hogy felhívja őket. Ha le van tiltva, előfordulhat, hogy a felhasználó hívása nem jön létre, vagy „sikertelen hívás” üzenetet eredményezhet.

Képernyőkép a WhatsApp sikertelen hívásüzenetéről GYIK
  • Hogyan blokkolhatok egy WhatsApp-kapcsolatot?

    Ha le szeretne tiltani valakit az Android WhatsApp alkalmazásban, érintse meg a lehetőséget Több lehetőség > Beállítások > fiók > Magánélet > Blokkolt névjegyek > Hozzáadás . iOS rendszeren lépjen a következőre: Beállítások > fiók > Magánélet > Zárolt > Új hozzáadása .

  • Hogyan módosíthatom a WhatsApp adatvédelmi beállításaimat?

    A WhatsApp adatvédelmi beállításainak eléréséhez nyissa meg a következőt: Beállítások > fiók > Magánélet . Koppintson a Legutóbbi látogatás, Profilfotó, Névjegy vagy Csoportok lehetőségre a láthatóság korlátozásához. Kikapcsolhatja a helykövetést, elolvashatja a nyugtákat stb.

  • Mi történik, ha letilt valakit a WhatsApp-on?

    Ha valakit letilt a WhatsApp alkalmazásban, akkor nem távolítja el őt a névjegylistájáról, de többé nem kap üzeneteket vagy hívásokat az illetőtől. Ezenkívül az állapotfrissítések és a profilképfrissítések nem lesznek láthatók.

Érdekes Cikkek

Szerkesztő Választása

Mi az a firmware?
Mi az a firmware?
A firmware egy hardvereszköz kis memórialapkájára telepített szoftver. A firmware lehetővé teszi a hardverek, például a kamerák és okostelefonok frissítését.
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
A Snapseed a Google ingyenes alkalmazása a fényképek szerkesztésére. Vannak, akik összehasonlítják ezt az alkalmazást az Instagram-szal, de ez csak rossz. Ez egy professzionális képszerkesztő alkalmazás, nagyszerű készlettel és sokféle effektussal. Színezhet
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Azok a számítógép-felhasználók, akik fejlett Mac és Windows számítógépekkel nőttek fel, lehet, hogy nincsenek tisztában ezzel, de egyszer, nagyon régen, az összes személyi számítógépet parancssori felület segítségével vezérelték. Igen, az a nehézkes parancsdoboz a Windows rendszeren
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Ha az üzenetek törlése nélkül kell helyet felszabadítania az Outlook-postafiókjában, érdemes tudnia, hogyan exportálhatja őket. Szerencsére az Outlookot úgy tervezték, hogy megfeleljen a különféle forgatókönyveknek, így exportálhatja e-mailjeit
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
A StockX egy online tőzsde különféle dolgokhoz, például órákhoz, cipőkhöz, kollekcióhoz stb. A regisztráció egyszerű, és azonnal elkezdhet vásárolni vagy eladni. A StockX gondoskodik az összes termék hitelesítéséről, így Ön rendelkezik a
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify nem hívja ezt fekete pénteki ajánlatnak, de a 2017-es fekete pénteki ajánlatok közepén jobb pofon esik. 2017. november 20. és december 31. között bárki, aki feliratkozik a Spotify Premium szolgáltatásra
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Az ausztrál tájak témája 10 kiváló minőségű képet tartalmaz az asztal díszítésére. Ezt a gyönyörű tematikus csomagot eredetileg a Windows 7 számára hozták létre, de Windows 10, Windows 7 és Windows 8 rendszerekben is használható. Az Ausztrál Tájak témához számos lélegzetelállító háttérkép tartozik, amelyek buja zöld mezőkre, fák ligeteire nyújtanak kilátást.