Legfontosabb Facebook Hogyan állapítható meg, ha valaki blokkolt a Facebookon

Hogyan állapítható meg, ha valaki blokkolt a Facebookon



Ez a cikk elmagyarázza, hogyan állapíthatja meg, hogy egy Facebook-ismerős letiltott-e.

Keresse ismerőseinek bejegyzéseit a Facebook hírfolyamában

Sokan először akkor kezdenek gyanakodni, hogy egy ismerősük letiltotta őket a Facebookon, amikor rájönnek, hogy egy ideje nem látták a bejegyzéseiket a hírfolyamában.

hogyan adjunk hozzá eszközt a Google Playhez

Fontos, hogy ne vonjunk le elhamarkodott következtetéseket, amikor ez megtörténik, mivel a bejegyzéseket gyakran elrejti előled a Facebook algoritmusa, amely arról híres, hogy bizonyos fiókok tartalmait másokkal szemben megjeleníti. Lehetséges, hogy Ön is a következő helyre került A Facebook korlátozott listája .

Így ellenőrizheti, hogy az algoritmus vagy egy blokk felelős-e a hiányzó bejegyzésekért.

  1. A Facebook webhelyen vagy alkalmazásban válassza ki a lehetőséget kereső sáv a képernyő tetején, és írja be barátja nevét.

    Ha még nem jelentkezett be, először ezt tegye meg.

  2. Most meg kell jelennie egy oldalnak a profilfotójával és az összes legutóbbi bejegyzésével. Ha ismerőse neve nem jelenik meg a keresésben, akkor előfordulhat, hogy letiltott téged.

A Facebook Messenger segítségével ellenőrizze, hogy letiltva vagy-e

Ha a Facebook Messenger alkalmazást használja okostelefonján, táblagépén vagy számítógépén, próbáljon meg közvetlen üzenetet küldeni nekik.

  1. Nyissa meg a Facebook Messenger alkalmazást.

  2. Érintse meg a Összeállít ikon a jobb felső sarokban, amely tollra és jegyzettömbre hasonlít.

    Ez az ikon pluszjelnek tűnhet az alkalmazás egyes verzióiban.

  3. Az alkalmazás kérni fogja, hogy adja meg annak a személynek a nevét, akinek üzenetet szeretne küldeni. Kezdje el beírni a barátja nevét a mezőbe. Ha a nevük és fényképük megjelenik a képernyőn, üzenetet küldhet neki, és ez azt is jelenti, hogy nincs letiltva. Ha nem jelennek meg, az azt jelenti, hogy vagy letiltották, vagy rosszul írta be a nevüket.

Ellenőrizze a barátlistáját

Egy gyors módja annak, hogy megtudd, ki blokkolt téged a Facebookon, ha megnézed a barátlistádat. Egyszerűen fogalmazva, ha az a személy, akiről azt gyanítod, hogy letiltott téged, nem jelenik meg a Facebook-ismerőslistádon, akkor megszűnt a barátságod vagy letiltottál. Ha megjelennek a listán, akkor továbbra is barátok vagytok.

  1. Jelentkezzen be a Facebook alkalmazásba vagy webhelyre, és válassza ki a sajátját profilkép .

  2. Ekkor a Facebook-profilodra kerülsz. A profilján egy vízszintes menünek kell lennie a Névjegy, a Fotók és az Ismerősök lehetőségekkel. Válassza ki Barátok .

  3. Ha a barátok listája betöltődik, manuálisan görgetheti azt, hogy megtalálja barátját, vagy megkeresheti őket úgy, hogy beírja a nevét a keresőmezőbe. Ha ez a személy nem tiltotta le vagy szüntette meg a barátságát, akkor megjelenik az ismerőslistán.

    Ne felejtsen el rákeresni arra a névre, amelyet Facebook-fiókjukhoz használ. Ha becenevet használnak, a valódi nevük helyett írja be azt a keresőmezőbe.

Tippek a barátkereséshez

Amikor egy barátot keres a keresősávval, ügyeljen arra, hogy ne csak a nevét írja helyesen, hanem azt a nevet is használja, amelyet a Facebook-fiókjához használ.

Egyes Facebook-felhasználók kezdőbetűiket vagy akár becenevüket is használják a profiljukon. Ez azt jelenti, hogy fiókjaik nem jelennek meg, amikor valódi nevüket keresik.

Ennek megkerüléséhez kérdezze meg egy közös barátját, hogy tudják-e, milyen felhasználónevet használ. Az e-mail címének megadásával is kereshet valakit; azonban tudnia kell azt az e-mail címet, amelyet Facebook-fiókjuk létrehozásához használtak.

GYIK
  • Hogyan tudom törölni a Facebook fiókomat?

    Facebook-fiókja törléséhez lépjen a jobb felső sarokban, és válassza ki a lehetőséget háromszög ( fiók ). Menj Beállítások és adatvédelem > Beállítások > Az Ön Facebook adatai > Deaktiválás és törlés . Ezután válassza ki A fiókom törlése > Tovább a Fiók törlése részhez > írja be a jelszót > Folytatni > Fiók törlése .

  • Hogyan változtathatom meg a nevem a Facebookon?

    Ha meg szeretné változtatni a nevét a Facebookon, lépjen a következő helyre: Beállítások és adatvédelem > Beállítások > Név . Módosítsa a nevét, majd válassza ki Változás áttekintése > Változtatások mentése .

Érdekes Cikkek

Szerkesztő Választása

Mi az a firmware?
Mi az a firmware?
A firmware egy hardvereszköz kis memórialapkájára telepített szoftver. A firmware lehetővé teszi a hardverek, például a kamerák és okostelefonok frissítését.
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
A Snapseed a Google ingyenes alkalmazása a fényképek szerkesztésére. Vannak, akik összehasonlítják ezt az alkalmazást az Instagram-szal, de ez csak rossz. Ez egy professzionális képszerkesztő alkalmazás, nagyszerű készlettel és sokféle effektussal. Színezhet
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Azok a számítógép-felhasználók, akik fejlett Mac és Windows számítógépekkel nőttek fel, lehet, hogy nincsenek tisztában ezzel, de egyszer, nagyon régen, az összes személyi számítógépet parancssori felület segítségével vezérelték. Igen, az a nehézkes parancsdoboz a Windows rendszeren
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Ha az üzenetek törlése nélkül kell helyet felszabadítania az Outlook-postafiókjában, érdemes tudnia, hogyan exportálhatja őket. Szerencsére az Outlookot úgy tervezték, hogy megfeleljen a különféle forgatókönyveknek, így exportálhatja e-mailjeit
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
A StockX egy online tőzsde különféle dolgokhoz, például órákhoz, cipőkhöz, kollekcióhoz stb. A regisztráció egyszerű, és azonnal elkezdhet vásárolni vagy eladni. A StockX gondoskodik az összes termék hitelesítéséről, így Ön rendelkezik a
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify nem hívja ezt fekete pénteki ajánlatnak, de a 2017-es fekete pénteki ajánlatok közepén jobb pofon esik. 2017. november 20. és december 31. között bárki, aki feliratkozik a Spotify Premium szolgáltatásra
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Az ausztrál tájak témája 10 kiváló minőségű képet tartalmaz az asztal díszítésére. Ezt a gyönyörű tematikus csomagot eredetileg a Windows 7 számára hozták létre, de Windows 10, Windows 7 és Windows 8 rendszerekben is használható. Az Ausztrál Tájak témához számos lélegzetelállító háttérkép tartozik, amelyek buja zöld mezőkre, fák ligeteire nyújtanak kilátást.