Legfontosabb Otthoni Hálózat Mit csinál a „Hálózati beállítások visszaállítása”?

Mit csinál a „Hálózati beállítások visszaállítása”?



Ha a hálózati beállítások visszaállítását választja, azzal törli az eszközén az internettel és a hálózattal kapcsolatos összes tárolt adatot, például a Wi-Fi-neveket és jelszavakat, a hálózati bejelentkezési információkat, valamint a párosított hardverre, például fejhallgatóra vagy hangszóróra vonatkozó információkat.

zene hozzáadása iPod-hoz iTunes nélkül

Mi történik, ha visszaállítja a hálózati beállításokat?

A legtöbb eszköz és szolgáltatás lehetővé teszi az egyes internetkapcsolatokkal és párosított eszközökkel kapcsolatos információk manuális törlését. Például törölhet egyetlen Wi-Fi-hálózatot, amelyet már nem használ, anélkül, hogy ez hatással lenne a többi Wi-Fi-kapcsolatra.

Ha viszont a hálózati beállítások visszaállítását választja, akkor nem csak az adott Wi-Fi-hálózat bejelentkezési adatait törli, hanem az összes többi tárolt Wi-Fi-kapcsolat összes adatát, az összes Bluetooth-eszközpárosítást és a mobilhálózatot is. beállításokat és a tárolt VPN-adatokat.

Elveszíthetek valamit, ha visszaállítom a hálózati beállításokat?

Fontos hangsúlyozni, hogy a hálózati beállítások visszaállítása nem ugyanaz, mint a gyári beállítások visszaállítása.

A hálózati beállítások visszaállítása törli az internet, a helyi hálózat és a párosított eszközök összes adatát. A gyári beállítások visszaállítása nagyjából mindent töröl az eszközről, és visszaállítja azt az állapotot, amelyben a doboz kibontásakor volt.

A hálózati beállítások visszaállítása nem törli az eszközön tárolt fájlokat, mappákat vagy egyéb adathordozókat. Nem törli a webböngésző adatait sem, például a böngészési előzményeket vagy a mentett könyvjelzőket.

A hálózati beállítások visszaállítása a következőket töröl:

  • Wi-Fi hálózatok nevei és jelszavai.
  • Bluetooth-eszköz csatlakozások és beállítások.
  • VPN-beállítások, helyi előzmények és beállítások.
  • Mobilhálózati beállítások, például adatkezelés és 4G/5G beállítások.

A hálózati beállítások visszaállítása iPhone vagy Android okostelefonon nem törli a mobilszolgáltatói funkciókat vagy a fiókadatokat. A folyamat alaphelyzetbe állítja a mobilbeállításokban az eszköz aktiválása óta esetlegesen végrehajtott módosításokat.

A hálózati beállítások visszaállítása nem befolyásolja telefonhívások kezdeményezését, szöveges üzenetek küldését és alkalmazások elérését.

Például, ha nemrég kapcsolta ki iPhone 5G-jét, valószínűleg újra meg kell tennie, miután a hálózati beállítások visszaállítása befejeződött.

Vissza kell állítani a hálózati beállításokat?

A Hálózati beállítások visszaállítása opció kiválasztása csak egy a sok lehetséges mód közül az internet- és csatlakozási hibák és hibák kijavítására. Nem kell visszaállítania a hálózati beállításokat, de segíthet, ha minden mást kipróbált, és úgy tűnik, hogy semmi sem működik.

A hálózati beállítások visszaállítása csak néhány másodpercet vesz igénybe. Eltarthat azonban néhány percig, amíg manuálisan újra megadja a törölt Wi-Fi bejelentkezési adatokat, és ezután újra csatlakoztatja Bluetooth-eszközeit.

Hálózati beállítások visszaállítása Windows 10 rendszerű számítógépen számos internetes problémát megoldhat. A hálózati beállítások visszaállítása megoldhatja a Wi-Fi-problémákat iPaden, és újra működhet az internet Android táblagépeken és okostelefonokon.

Ez egy elterjedt és általában nagyon kockázatmentes módja számos probléma megoldásának számos eszközön.

A hálózati beállítások visszaállítása Mac rendszeren

A hálózati beállítások visszaállításának alternatívái

Mielőtt a hálózati beállítások visszaállítását választaná, érdemes kipróbálni néhány, a tapasztalt problémára jellemző javítást. Kipróbálhatja az alábbi általános stratégiákat is, amelyek ismertek az internetes és hálózati problémák megoldására.

Ha a hálózati beállítások visszaállítása nem működik, és úgy érzi, hogy minden más lehetséges megoldást kipróbált, előfordulhat, hogy vissza kell állítania a gyári beállításokat. Nagyjából mindent töröl az eszközről, és a legtöbben az utolsó lehetőségnek tartják.

GYIK
  • Hogyan ellenőrizhetem a routerem beállításait?

    Nak nek ellenőrizze a router beállításait , nyisson meg egy webböngészőt, írja be az útválasztó IP-címét az URL-sávba, majd adja meg az útválasztó felhasználónevét és jelszavát. Alternatív megoldásként csatlakoztassa mobileszközét a Wi-Fi hálózathoz, és töltse le a mobilalkalmazást az útválasztóhoz.

  • Hogyan állíthatom vissza a Samsung hálózati beállításait?

    Samsung telefonja vagy táblagépe hálózati beállításainak visszaállításához nyissa meg a következőt: Beállítások > Általános menedzsment > Visszaállítás > Állítsa vissza a hálózati beállításokat .

Érdekes Cikkek

Szerkesztő Választása

Mi az a firmware?
Mi az a firmware?
A firmware egy hardvereszköz kis memórialapkájára telepített szoftver. A firmware lehetővé teszi a hardverek, például a kamerák és okostelefonok frissítését.
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
A Snapseed a Google ingyenes alkalmazása a fényképek szerkesztésére. Vannak, akik összehasonlítják ezt az alkalmazást az Instagram-szal, de ez csak rossz. Ez egy professzionális képszerkesztő alkalmazás, nagyszerű készlettel és sokféle effektussal. Színezhet
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Azok a számítógép-felhasználók, akik fejlett Mac és Windows számítógépekkel nőttek fel, lehet, hogy nincsenek tisztában ezzel, de egyszer, nagyon régen, az összes személyi számítógépet parancssori felület segítségével vezérelték. Igen, az a nehézkes parancsdoboz a Windows rendszeren
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Ha az üzenetek törlése nélkül kell helyet felszabadítania az Outlook-postafiókjában, érdemes tudnia, hogyan exportálhatja őket. Szerencsére az Outlookot úgy tervezték, hogy megfeleljen a különféle forgatókönyveknek, így exportálhatja e-mailjeit
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
A StockX egy online tőzsde különféle dolgokhoz, például órákhoz, cipőkhöz, kollekcióhoz stb. A regisztráció egyszerű, és azonnal elkezdhet vásárolni vagy eladni. A StockX gondoskodik az összes termék hitelesítéséről, így Ön rendelkezik a
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify nem hívja ezt fekete pénteki ajánlatnak, de a 2017-es fekete pénteki ajánlatok közepén jobb pofon esik. 2017. november 20. és december 31. között bárki, aki feliratkozik a Spotify Premium szolgáltatásra
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Az ausztrál tájak témája 10 kiváló minőségű képet tartalmaz az asztal díszítésére. Ezt a gyönyörű tematikus csomagot eredetileg a Windows 7 számára hozták létre, de Windows 10, Windows 7 és Windows 8 rendszerekben is használható. Az Ausztrál Tájak témához számos lélegzetelállító háttérkép tartozik, amelyek buja zöld mezőkre, fák ligeteire nyújtanak kilátást.