Legfontosabb Felhőszolgáltatások Fényképek törlése az iCloudból (miközben megtartja őket az iPhone-on)

Fényképek törlése az iCloudból (miközben megtartja őket az iPhone-on)



Mit kell tudni

  • Mielőtt törölné a fényképeket iCloud-fiókjából, kapcsolja ki az iPhone automatikus biztonsági mentését az iCloudba.
  • Menj Beállítások > [Az Ön Apple ID-je] > iCloud > Fényképek > Kapcsolja ki iCloud fotók .
  • Jelentkezz be iCloud.com > Fényképek > Válassza ki a törölni kívánt fényképeket > Válassza ki a Szemét ikon.

Ez a cikk elmagyarázza, hogyan törölhet fényképeket az iCloudból anélkül, hogy eltávolítaná őket az iPhone készülékről.

Fényképek törlése az iCloudból, miközben azokat az iPhone-on tartja

Ha fényképeket szeretne törölni az iCloudból anélkül, hogy törölné őket az iPhone készülékről, ellenőriznie kell telefonja szinkronizálási állapotát. Győződjön meg arról, hogy a szinkronizálás ki van kapcsolva. Ezután kövesse az alábbi lépéseket a képek csak az iCloudból való eltávolításához:

hogyan törölhetem az extra oldalt a google docs-ból
  1. Nyisd ki iCloud.com bármelyik böngészőben, jelentkezzen be Apple ID-jával, és hitelesítse személyazonosságát.

  2. Válassza ki Fényképek .

    Fényképek az iCloudban
  3. megnyomni a Ctrl (Windows) ill Parancs (macOS) gombot a billentyűzeten, és válassza ki a törölni kívánt fényképeket.

    Kiválasztott fénykép az iCloud Photos alkalmazásban
  4. A fotók törléséhez válaszd ki a szemetes ikont az oldal jobb felső sarkában.

  5. A fotók törlődnek az iCloudból. Ha az iCloud Photos ki van kapcsolva az eszközön, az iPhone fotókönyvtárában lévő fényképeket ez nem érinti.

Tipp:

Törléskor a fotók és videók a következőre tolódnak el Nemrég törölve mappát az iCloudon és az iPhone-on is. 30 nap elteltével véglegesen törlődnek, így lehetővé válik a visszaállításuk, ha meggondolja magát. Ha 30 nap előtt véglegesen el szeretné távolítani őket, lépjen a Legutóbb törölt mappába, és válassza a lehetőséget Mindet törölni .

Hogyan lehet megnézni, hogy a szinkronizálás be vagy ki van-e kapcsolva az iPhone készüléken

A szinkronizálást ki kell kapcsolni, hogy az iCloudból törölt fényképek ne kerüljenek eltávolításra az iPhone-ról is. Ha ellenőrizni szeretné, hogy az iCloud Photo szinkronizálás engedélyezve van-e az iPhone-on, kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Nyisd ki Beállítások az iPhone kezdőképernyőjén, és érintse meg a lehetőséget Apple azonosító a te neveddel.

    Beállítások alkalmazás az iPhone kezdőképernyőjén és az Apple ID az iPhone beállításaiban
  2. Válassza ki iCloud > Fényképek .

    iCloud és Fotók az iPhone beállításaiban
  3. Használja az iCloud Photos kapcsolóját a szinkronizálás engedélyezéséhez vagy letiltásához.

    Az iCloud Photos be- és kikapcsolása
  4. Ha fényképeket szeretne törölni az iCloudból anélkül, hogy törölné őket az iPhone készülékről, kapcsolja ki a szinkronizálást a kapcsoló Ki állásba állításával.

Mostantól törölhet fényképeket az iCloudból anélkül, hogy automatikusan eltávolítaná azokat az iPhone készülékről. Kövesse ugyanazokat a lépéseket az iCloud-szinkronizálás kikapcsolásához bármely más Apple-eszközön.

Képek és fotók tömeges törlése iPhone-on, iPaden

Az „iPhone tárhely optimalizálása” beállítás megértése

Ha Az iPhone tárhely optimalizálása be van kapcsolva, az összes teljes felbontású fényképét és videóját az iCloud tárolja, és csak a legújabb fényképek és videók az iPhone-on. Ha az iPhone tárhelye kevés, az iPhone feltölti a teljes felbontású képeket (és videókat) az iCloudba, és lecseréli azokat kisebb méretű verziókra az iPhone-on.

Ha töröl valamit az iCloud Photos alkalmazásból, győződjön meg arról, hogy rendelkezik a Töltse le és őrizze meg az eredeti dokumentumokat opció kiválasztott. Mostantól a teljes fotókönyvtár a telefonon marad (ha van elegendő szabad tárhely) akkor is, ha kikapcsolja az iCloud Photos alkalmazást, és elkezdi törölni a képeket a felhőből.

GYIK
  • Hogyan tölthetek le fényképeket az iCloudból?

    Nak nek fényképek letöltése az iCloudból , menj iCloud.com , válassza ki Fényképek , válassza ki a fotó(ka)t, majd válassza ki a Letöltés ikonra (a felhő és a lefelé mutató nyíl) a tetején. A fénykép vagy videó eredeti verziójának letöltéséhez (az eredeti formátumban, szerkesztés nélkül), kattintson a ikonra és tartsa lenyomva Letöltés ikonra, és válassza ki Módosítatlan eredeti .

  • Hogyan tölthetek fel fényképeket az iCloudba?

    Ha fényképet szeretne feltölteni az iCloudba, nyissa meg a következőt: iCloud.com , válassza ki Fényképek , majd válassza ki a Feltöltés ikonra (a felhő és a felfelé mutató nyíl) a tetején. Vagy húzza át a fájlokat a számítógépéről a böngésző Fotók mappájába.

  • Miért nem töltődnek fel a képeim az iCloudba?

    A feltöltések szünetelhetnek, ha az akkumulátor lemerülőben van, vagy ha csatlakozik mobilcsomagjához. Indítsa újra az eszközt, ellenőrizze az internetkapcsolatot, és töltse fel az akkumulátort.

  • A fotók az iCloudon maradnak, ha törlik az iPhone-ról?

    Az iCloud Photos nem az iPhone-járól készült fotókészlet biztonsági másolata. Ehelyett az iPhone jelenlegi fényképkönyvtárának másolata. Ha valamelyik helyről (iCloud Photos vagy iPhone készülékről) törli, a szinkronizálási funkció törli a másik helyen lévő fotót. Az egyetlen módja annak, hogy egy fényképet az iPhone-on tartson, miközben törli az iCloudból, ha kikapcsolja az automatikus szinkronizálást. Ez nem fog működni, ha később újra bekapcsolja az iCloud Photos alkalmazást.

Fényképek törlése iPhone-ról, de nem iCloudról

Érdekes Cikkek

Szerkesztő Választása

Mi az a firmware?
Mi az a firmware?
A firmware egy hardvereszköz kis memórialapkájára telepített szoftver. A firmware lehetővé teszi a hardverek, például a kamerák és okostelefonok frissítését.
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
A Snapseed a Google ingyenes alkalmazása a fényképek szerkesztésére. Vannak, akik összehasonlítják ezt az alkalmazást az Instagram-szal, de ez csak rossz. Ez egy professzionális képszerkesztő alkalmazás, nagyszerű készlettel és sokféle effektussal. Színezhet
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Azok a számítógép-felhasználók, akik fejlett Mac és Windows számítógépekkel nőttek fel, lehet, hogy nincsenek tisztában ezzel, de egyszer, nagyon régen, az összes személyi számítógépet parancssori felület segítségével vezérelték. Igen, az a nehézkes parancsdoboz a Windows rendszeren
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Ha az üzenetek törlése nélkül kell helyet felszabadítania az Outlook-postafiókjában, érdemes tudnia, hogyan exportálhatja őket. Szerencsére az Outlookot úgy tervezték, hogy megfeleljen a különféle forgatókönyveknek, így exportálhatja e-mailjeit
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
A StockX egy online tőzsde különféle dolgokhoz, például órákhoz, cipőkhöz, kollekcióhoz stb. A regisztráció egyszerű, és azonnal elkezdhet vásárolni vagy eladni. A StockX gondoskodik az összes termék hitelesítéséről, így Ön rendelkezik a
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify nem hívja ezt fekete pénteki ajánlatnak, de a 2017-es fekete pénteki ajánlatok közepén jobb pofon esik. 2017. november 20. és december 31. között bárki, aki feliratkozik a Spotify Premium szolgáltatásra
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Az ausztrál tájak témája 10 kiváló minőségű képet tartalmaz az asztal díszítésére. Ezt a gyönyörű tematikus csomagot eredetileg a Windows 7 számára hozták létre, de Windows 10, Windows 7 és Windows 8 rendszerekben is használható. Az Ausztrál Tájak témához számos lélegzetelállító háttérkép tartozik, amelyek buja zöld mezőkre, fák ligeteire nyújtanak kilátást.