Legfontosabb Okostelefonok Hogyan lehet visszaállítani a jelszót az iPhone 10 készüléken, ha ki van zárva

Hogyan lehet visszaállítani a jelszót az iPhone 10 készüléken, ha ki van zárva



Ha zárolva van, akkor visszaállíthatja iPhone 10 jelszavát az útmutató alábbi lépéseivel.

Hogyan lehet visszaállítani a jelszót az iPhone 10 készüléken, ha ki van zárva

Ha bezárva találja magát az iPhone 10 készülékén, és már nem emlékszik a jelszóra, a telefonra való újbóli bekapcsolás pokol lehet. Ennek megoldására számos módszer létezik, és a következő cikkben segítünk a hozzáférés újbóli visszaszerzésében. Az első lehetőség, amelyet vissza kell szereznie, a gyári alapállapot visszaállítása, de ez eltávolítja az összes aktuális adatot. Ha még nem készített biztonsági másolatot, akkor ez a választás nem lesz a legjobb.

Visszaléphet a telefonjára néhány olyan opcióval, amelyek nem igényelnek gyári visszaállítást. Megemlítjük az alábbiakat, valamint az alábbi hard reset lehetőségeket.

Különböző módszerek az iPhone 10 törlésére

Ha még nem készített biztonsági másolatot az iPhone 10 készüléken, akkor sajnos nem tudja megszerezni mentett fájljait és adatait most, amikor zárolva van. Megtalálhatja az egyetlen módot az iPhone 10-be való visszalépéshez a hardveres visszaállítás.

Ez azt jelentheti, hogy elveszíti az eszközén lévő fájlokat és fotókat. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a módszereket, amelyekkel visszaállíthatja eszközét.

hogyan lehet bekapcsolni az instagram értesítéseket
  • Ha iPhone 10 készüléke szinkronizálva van az iTunes alkalmazással, elvégezheti az iTunes módszert.
  • Ha az iPhone 10 be van jelentkezve a Find my iPhone vagy az iCloud fiókba, akkor ezt a módszert használhatja.
  • Végül az utolsó lehetőség a helyreállítási mód használata, ha nincs szinkronizálva az iTunes vagy az iCloud szolgáltatással.

Törlés az iCloud segítségével

  1. Kezdje azzal, hogy megy iCloud.com/find egy másik eszközön
  2. Akkor be kell jelentkeznie a következővel: Apple azonosító amikor megkérdezték
  3. Ezután válassza ki az összes eszközt, amely az oldal tetején található
  4. Most válassza ki az iPhone 10-et, amelyet vissza kell állítani
  5. Ezután válassza a Törlés (a készülék neve) lehetőséget. Ezzel visszaállítja az eszközét és eltávolítja a jelszót
  6. Végül állítsa vissza az iPhone 10-et mentésből vagy Kapcsolja össze az iPhone-t újként beállítva

Ha az iPhone 10 már nem csatlakozik a hálózathoz, akkor nem tudja használni ezt a módszert. Alternatívaként használnia kell otthoni vagy munkahelyi címét, és automatikusan csatlakoznia kell a hálózathoz.

Törlés az iTunes alkalmazással

  1. Kezdje azzal, hogy az iPhone 10-et Mac-hez vagy PC-hez csatlakoztatja
  2. Ezután nyissa meg az iTunes alkalmazást a Mac / Pc számítógépen, és ha kéri, adja meg a jelszavát. Csatlakozhat egy számítógéphez is, amellyel szinkronizálva van
  3. Ezután meg kell várnia, amíg az iTunes befejezi a szinkronizálást az iPhone 10 készülékével, és ha kész, kattintson a biztonsági másolat készítéséhez
  4. Ha a biztonsági másolat kész és szinkronizált, kattintson a gombra [Eszköz] visszaállítása
  5. Miután megjelenik a készüléken a beállítási képernyő, érintse meg a ikont Visszaállítás az iTunes biztonsági másolatából választási lehetőség
  6. Végül érintse meg az iPhone 10 kiválasztásához az iTunes alkalmazásban, majd válassza ki a legújabb biztonsági másolatot

Törlés helyreállítási móddal

Ha nem tud hozzáférni sem az iCloudhoz, sem az iTunes-hoz, akkor a helyreállítási módot kell használnia. A helyreállítási mód minden adatot töröl. Ha még soha nem készített biztonsági másolatot az iPhone 10 készüléken, akkor elveszíti az adatait, de ez az egyetlen módszer, amellyel újra hozzáférhet eszközéhez. Az alábbi lépések végrehajtásával visszanyerheti az iPhone 10-hez való hozzáférést:

  1. Először csatlakoztassa az iPhone 10-et Mac-hez vagy PC-hez, és nyissa meg az iTunes alkalmazást
  2. Ezután meg kell erő újraindítása az iPhone 10-et úgy, hogy összesen 10 másodpercig lenyomva tartja a home gombot és a tápellátást, és továbbra is tartsa őket az Apple képernyőn. Engedheti el, amikor megjelenik a helyreállítási képernyő
  3. Végül használja a visszaállítás és frissítés lehetőséget a frissítés megérintésére. Az iTunes ezt követően újraindítja iPhone 10 iOS készülékét jelszó nélkül, vagy bármilyen adatot töröl. Legtöbbször az adatok törlésre kerülnek

Érdekes Cikkek

Szerkesztő Választása

Mi az a firmware?
Mi az a firmware?
A firmware egy hardvereszköz kis memórialapkájára telepített szoftver. A firmware lehetővé teszi a hardverek, például a kamerák és okostelefonok frissítését.
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
A Snapseed a Google ingyenes alkalmazása a fényképek szerkesztésére. Vannak, akik összehasonlítják ezt az alkalmazást az Instagram-szal, de ez csak rossz. Ez egy professzionális képszerkesztő alkalmazás, nagyszerű készlettel és sokféle effektussal. Színezhet
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Azok a számítógép-felhasználók, akik fejlett Mac és Windows számítógépekkel nőttek fel, lehet, hogy nincsenek tisztában ezzel, de egyszer, nagyon régen, az összes személyi számítógépet parancssori felület segítségével vezérelték. Igen, az a nehézkes parancsdoboz a Windows rendszeren
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Ha az üzenetek törlése nélkül kell helyet felszabadítania az Outlook-postafiókjában, érdemes tudnia, hogyan exportálhatja őket. Szerencsére az Outlookot úgy tervezték, hogy megfeleljen a különféle forgatókönyveknek, így exportálhatja e-mailjeit
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
A StockX egy online tőzsde különféle dolgokhoz, például órákhoz, cipőkhöz, kollekcióhoz stb. A regisztráció egyszerű, és azonnal elkezdhet vásárolni vagy eladni. A StockX gondoskodik az összes termék hitelesítéséről, így Ön rendelkezik a
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify nem hívja ezt fekete pénteki ajánlatnak, de a 2017-es fekete pénteki ajánlatok közepén jobb pofon esik. 2017. november 20. és december 31. között bárki, aki feliratkozik a Spotify Premium szolgáltatásra
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Az ausztrál tájak témája 10 kiváló minőségű képet tartalmaz az asztal díszítésére. Ezt a gyönyörű tematikus csomagot eredetileg a Windows 7 számára hozták létre, de Windows 10, Windows 7 és Windows 8 rendszerekben is használható. Az Ausztrál Tájak témához számos lélegzetelállító háttérkép tartozik, amelyek buja zöld mezőkre, fák ligeteire nyújtanak kilátást.