Legfontosabb Okostelefonok Hogyan állapítsuk meg, ha valaki letiltott a GroupMe-n

Hogyan állapítsuk meg, ha valaki letiltott a GroupMe-n



Mi történik, ha valaki blokkol a GroupMe-n? Még azt is meg tudja mondani, hogy letiltották-e? És tudsz valamit tenni ez ellen?

Hogyan állapítsuk meg, ha valaki letiltott a GroupMe-n

A közösségi média és az üzenetküldő alkalmazások turbulens világában ezekre a kérdésekre kell megválaszolni. Ebben a cikkben mindent elmagyarázunk, amit tudnia kell a tagok blokkolásáról a GroupMe-n.

Meg tudja mondani, hogy blokkolták-e?

A GroupMe csevegéseknek gyakran több tucat tagja van. Sajnos nem mindenki örül mindig a megosztott képeknek vagy videóknak. Ennek eredményeként végül egy tag (vagy tagok) blokkolhatnak.

Ha valaha is ilyen helyzetbe kerül, előfordulhat, hogy haldoklik, hogy megtudja, ki tette ezt. Sajnos nem fog tudni. A GroupMe nem engedi megnézni, hogy egy tag blokkolt-e vagy sem. Mint sok más azonnali üzenetküldő, az alkalmazás sem értesíti a csoport tagjait, ha letiltották őket. A GroupMe politikájával ellentétes.

GroupMe Hogyan állapítsuk meg, ha valaki letiltott

Mi történik, ha valaki blokkol?

Ha egy csoporttag bármilyen okból blokkol, csevegési szinten nem lesz sok változás. Nem fogja tudni, hogy letiltották, és azt sem, hogy ki blokkolt. Továbbra is láthatja az üzeneteiket, és viszont. Tőled és az üzeneteidtől való megszabaduláshoz vagy el kell távolítaniuk a csoportból, vagy fel kell kérniük az adminisztrátort.

fájlokat másolhat az egyik google meghajtóról a másikra

Amit nem fog tudni megtenni, az az, hogy közvetlen üzeneteket küldjön nekik. Ha megpróbált üzenetet küldeni, az csak eltűnik. Nem fogja tudni, hogy kézbesítették-e vagy sem.

Letilthatja a többi tagot?

A blokkolás egyedi funkció, és minden csoporttag használhatja, amikor szükséges. Nem kell rendszergazdának lennie ahhoz, hogy letiltson valakit. Csak néhány egyszerű lépést kell végrehajtania:

  1. A főmenüben kattintson a Névjegyek elemre.
  2. Válassza ki a kívánt partnereket, majd kattintson a Letiltás gombra
  3. Amikor megjelenik a megerősítő ablak, koppintson az Igen vagy a Letiltás elemre.

Egy bizonyos ponton meggondolhatja magát, és úgy dönthet, hogy nem szeretné, hogy az illető szerepeljen a letiltott listán. A névjegy letiltásának feloldásához tegye a következőket:

hogyan tudom megtudni, hogy milyen ram van a Windows 10 alatt
  1. Nyissa meg a névjegyzéket.
  2. Keresse meg a blokkolt tagokat a lista alján.
  3. Válassza a Feloldás feloldása lehetőséget, és erősítse meg.

Jegyzet: A Windows Phone 8 felhasználói nem tudják letiltani a tagokat, mivel a funkció nem érhető el az adott platformon.

Miért látom továbbra is a letiltott névjegyeket a csevegésben?

A csoport tagjának letiltása nem jelenti azt, hogy nem látja az üzeneteit a csoportos csevegésben. Ők sem tűnnek el a csoportból. A letiltás csak megakadályozza, hogy egy partner közvetlen üzeneteket küldjön Önnek. Ezért továbbra is látni fogja mindazt, amit megosztanak a csoportban. Szerencsére nem fog zavarni a nem kívánt DM-ek.

ha valaki letiltotta a GroupMe-n

Eltávolíthatom a névjegyeket a csoportból?

Ha valakit bosszantónak talál, vagy azt veszi észre, hogy más tagokat megfélemlít, lehetősége van eltávolítani a csoportból. De ne feledje, hogy csak a rendszergazdák és a csoporttulajdonosok törölhetik a névjegyeket a csevegésből.

Ha Ön nem rendszergazda, akkor is udvariasan megkérheti őket, hogy távolítsák el a kérdéses tagot. Senki sem akarja megfélemlíteni a tartalmat vagy a tag viselkedését. Ha Ön hozta létre a csoportot, akkor ajánlott eltávolítani mindenkit, aki zavart más embereket a csevegésben.

A névjegy eltávolítása meglehetősen egyszerű és csak néhány kattintást igényel:

  1. Nyissa meg a csevegést, és koppintson a csoportos avatárra.
  2. Válassza a Tagok lehetőséget.
  3. Keresse meg az eltávolítani kívánt személyt, majd koppintson az Eltávolítás innen (csoport neve) elemre.

Az egynél több tag eltávolításának eljárása meglehetősen hasonló.

  1. Keresse meg a három pontot a csevegésben, és kattintson rá.
  2. Kattintson a Tagok eltávolítása elemre, és válassza ki azokat a személyeket, akiket már nem szeretne a csoportba.
  3. Kattintson az Eltávolítás gombra.

Az eltávolított névjegyek csak akkor csatlakozhatnak a csoporthoz, ha meghívást kapnak más tagoktól.

A tagok megtudják, hogy eltávolították őket?

A csevegésből törölt névjegyeket nem értesítjük közvetlenül azok eltávolításáról. De a csevegés eltűnik a listájukról, ha törli őket a csoportból. Ez azt jelenti, hogy nem látnak semmilyen csevegési tevékenységet. Továbbá nem tudják elküldeni a DM-eket más tagoknak, mivel már nem tartoznak a csoporthoz.

hogyan lehet engedélyezni a Chrome számára a rosszindulatú fájlok letöltését

Mi van veled?

Néha a csoport tagjai figyelmen kívül hagyják mások érzéseit. Folyamatosan nem megfelelő tartalmat osztanak meg, vagy nem megfelelő megjegyzéseket tesznek. Ez azt eredményezheti, hogy blokkolja vagy akár eltávolítja őket a GroupMe csoportból. Ha azonban figyelmesebbek lesznek, akkor valamilyen szakaszban újra csatlakozhatnak.

Volt már valamilyen rossz tapasztalata a csoport többi tagjával? Letiltott vagy eltávolított valakit a csoportból? Talán letiltották magukat. Ossza meg tapasztalatait a közösség többi tagjával az alábbi megjegyzések részben.

Érdekes Cikkek

Szerkesztő Választása

Mi az a firmware?
Mi az a firmware?
A firmware egy hardvereszköz kis memórialapkájára telepített szoftver. A firmware lehetővé teszi a hardverek, például a kamerák és okostelefonok frissítését.
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
A Snapseed a Google ingyenes alkalmazása a fényképek szerkesztésére. Vannak, akik összehasonlítják ezt az alkalmazást az Instagram-szal, de ez csak rossz. Ez egy professzionális képszerkesztő alkalmazás, nagyszerű készlettel és sokféle effektussal. Színezhet
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Azok a számítógép-felhasználók, akik fejlett Mac és Windows számítógépekkel nőttek fel, lehet, hogy nincsenek tisztában ezzel, de egyszer, nagyon régen, az összes személyi számítógépet parancssori felület segítségével vezérelték. Igen, az a nehézkes parancsdoboz a Windows rendszeren
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Ha az üzenetek törlése nélkül kell helyet felszabadítania az Outlook-postafiókjában, érdemes tudnia, hogyan exportálhatja őket. Szerencsére az Outlookot úgy tervezték, hogy megfeleljen a különféle forgatókönyveknek, így exportálhatja e-mailjeit
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
A StockX egy online tőzsde különféle dolgokhoz, például órákhoz, cipőkhöz, kollekcióhoz stb. A regisztráció egyszerű, és azonnal elkezdhet vásárolni vagy eladni. A StockX gondoskodik az összes termék hitelesítéséről, így Ön rendelkezik a
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify nem hívja ezt fekete pénteki ajánlatnak, de a 2017-es fekete pénteki ajánlatok közepén jobb pofon esik. 2017. november 20. és december 31. között bárki, aki feliratkozik a Spotify Premium szolgáltatásra
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Az ausztrál tájak témája 10 kiváló minőségű képet tartalmaz az asztal díszítésére. Ezt a gyönyörű tematikus csomagot eredetileg a Windows 7 számára hozták létre, de Windows 10, Windows 7 és Windows 8 rendszerekben is használható. Az Ausztrál Tájak témához számos lélegzetelállító háttérkép tartozik, amelyek buja zöld mezőkre, fák ligeteire nyújtanak kilátást.