Legfontosabb Okostelefonok Hogyan állapíthatjuk meg, hogy blokkolva van-e a sorban

Hogyan állapíthatjuk meg, hogy blokkolva van-e a sorban



Senki sem szereti, ha a barátai kizárják. Sajnos ez néha elkerülhetetlen, és mindenki életében legalább egyszer megtapasztalja. Ez a kizárás korábban azt jelentette, hogy nem hívnak meg buliba vagy éjszakára, de most már más.

Hogyan lehet megmondani, ha te

Mivel az emberek több időt töltenek a közösségi médiában, mint személyesen, a barátok kerülése új, online formát öltött. Ahelyett, hogy nem hívnának ki, az emberek most már csendesen megakadályozhatják, hogy interakcióba lépjenek online fiókjaikkal. Ugyanúgy, mint a többi népszerű közösségi üzenetküldő alkalmazásban, a Line is rendelkezik ezzel a funkcióval.

Soha nem szép, ha blokkolják, de még rosszabb, ha nem tudod, hogy letiltottak. Olvassa el, hogy megtudja, milyen módon ellenőrizheti, hogy valóban le van-e blokkolva a Line chat alkalmazásban.

Mi történik, ha blokkolják?

Amikor valaki blokkol a Line-on, akkor semmilyen módon nem léphet kapcsolatba velük. Ez magában foglalja az üzenetek elküldését, hívást, videocsevegés megkezdését velük. A barátai listájáról a blokkolt felhasználók listájára kerül.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy véglegesen eltávolítanák őt a fiókjukból. Gondoljon inkább arra, mint egy időkorlát. Ha el akarnak távolítani, további lépéseket kell tennie. Más szavakkal, nem teljesen biztosak abban, hogy egyelőre teljesen ki akarnak-e vonni téged a barátok listájáról. Mint ilyen, bármikor meggondolhatják magukat és feloldhatják a blokkolást.

5 módja annak kiderítésére, hogy blokkolták-e a vonalat

Van néhány egyszerű módja annak ellenőrzésére, hogy blokkolva van-e a Line-on, de vannak olyanok is, amelyek valószínűleg nem jutottak eszedbe. Kezdjük a legnyilvánvalóbbal.

Próbáljon üzenetet küldeni annak a személynek, akit feltételezhetően letiltott

Mint tudják, a letiltott felhasználók nem tudnak üzeneteket küldeni vagy felhívni az őket letiltó személyt, ezért először próbálkozzon ezzel. Megpróbálhat SMS-t küldeni nekik, vagy felhívhatja őket, és megnézheti, mi történik. Azt gondolhatja, hogy offline állapotban vannak vagy távol vannak, amikor valójában letiltottak.

Ha a címzett megkapja és elolvassa az üzenetét, megjelenik az „Olvasás” lehetőség. Ha ez nem jelenik meg, vagy kitalálták, hogyan lehet az üzeneteket figyelmeztetés nélkül megtekinteni, vagy letiltották.

Hozzon létre többszemélyes csevegést velük

A többszemélyes csevegés hasonló a csoportos csevegéshez, de jobb, ha megtudja, blokkolva van-e. Csak hozzá kell adnia azt a személyt, akiről úgy gondolja, hogy valaki mással együtt blokkolt. Próbáljon hivatalos fiókot adni véletlenszerű barát helyett, mert amikor szobát készít velük és a blokkolóval, akkor az üres lesz, ha valóban letiltották.

A csoportokkal ellentétben a meghívott személynek nem kell megerősítenie, hogy csatlakozzon a többszemélyes csevegéshez, hacsak nem hivatalos fiókról van szó. Azonnal tudni fogja, hogy blokkoltak-e vagy sem.

Nézd meg a profiljukat

Ha korábban láthatta ennek a személynek a bejegyzéseit, és most hirtelen nem látja, akkor feltételezheti, hogy letiltották. A bejegyzéseik megtekintéséhez érintse meg a nevét a barátai listáján. Ezt követően válassza a képernyő alján található Bejegyzések lehetőséget. Ha le van tiltva, ez az oldal üresen jelenik meg. Ellenőrizheti a Fotók / Videók elemet is a Bejegyzések mellett, és megnézheti, hogy ugyanaz-e.

Próbáljon elküldeni nekik egy témát

Nem kaphat ajándékokat egy letiltott felhasználótól, így megpróbálhat elküldeni egy témát annak, akiről úgy gondolja, hogy letiltotta Önt anélkül, hogy valóban költenie kellene. Koppintson a Tovább gombra a képernyő jobb alsó sarkában, majd válassza a Téma bolt lehetőséget. Válasszon bármelyik témát, és érintse meg a Küldés ajándékként elemet. Ezután válassza ki a címzettet, és folytassa a Tovább koppintással.

Ha le van tiltva, akkor kap egy gyors üzenetet, amely szerint már megvan a téma. Lehet, hogy megvan, de valószínűbb, hogy letiltottak. Ha még nem lett letiltva, a következő képernyőn a téma megvásárlásának megerősítését kéri. Egyszerűen lépjen ki a képernyőről, és nem kell fizetnie a témaért.

at & t ügyfél-hűségszám

Vásároljon nekik matricát

Ez a trükk hasonló az előzőhöz. A „Témabolt” helyett válassza a „Matricabolt” lehetőséget. Válasszon bármilyen matricát, és küldje el ajándékba annak a személynek, akiről gyanítja, hogy letiltotta Önt. Ha megtették, akkor nem tudja megerősíteni a vásárlást, és ugyanazt a kérdést kapja, mondván, hogy már rendelkeznek a matricával. Bármikor lemondhatja a vásárlást, ha kilép az üzletből, ha gyanúja tévesnek bizonyult.

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha valaki felold engem, megkapja az általam küldött üzeneteket?

2020 novemberi tesztjeink alapján nem. Az a személy, aki letiltott téged, nem kap olyan üzeneteket, amelyeket a letiltásod során küldtek. De amint letiltják a blokkolást, minden elküldött üzenet átmegy. u003cbru003eu003cbru003eSajnos nem kap olyan figyelmeztetést, hogy a másik személy letiltotta volna Önt, ezért folytatnia kell a fenti módszereket, hogy lássa, barátja megváltozott-e.

Az üzeneteim továbbra is láthatók a másik személy számára?

Igen. Még akkor is, ha a másik felhasználó letiltotta Önt, továbbra is hozzáférhet minden olyan üzenethez, amelyet előzetesen letiltott. Ha azonban aggódsz egy másik felhasználó beszélgetéseiben elhúzódó üzenetek miatt, akkor „elküldheted” az üzenetet. Egyszerűen nyomja meg hosszan a megkérdőjelezhető tartalmat, és koppintson az „Elküldés” gombra. A sor figyelmeztetést jelenít meg arról, hogy ez valószínűleg nem működik, de úgyis folytatódik. U003cbru003eu003cbru003eA másik felhasználó látni fogja, hogy visszavonta az üzenetet, de többé nem férnek hozzá a tartalomhoz feltételezve, hogy sikeres volt.

Látom, mit tettél ott

Abban az esetben, ha igazad volt, ez az öt trükk segít abban, hogy biztosan tudd, hogy valaki letiltott. Noha a felismerés, hogy egy barát blokkolt, soha nem kellemes, nincs értelme rosszul érezni magad. Talán észhez térnek és feloldják.

Tiltott már valaha egy barátod a Line-on vagy bármely más üzenetküldő alkalmazásban? Ha igen, hogyan befolyásolta a barátságot a való életben? Mondja el nekünk tapasztalatait az alábbi megjegyzésekben.

Érdekes Cikkek

Szerkesztő Választása

Mi az a firmware?
Mi az a firmware?
A firmware egy hardvereszköz kis memórialapkájára telepített szoftver. A firmware lehetővé teszi a hardverek, például a kamerák és okostelefonok frissítését.
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
A Snapseed a Google ingyenes alkalmazása a fényképek szerkesztésére. Vannak, akik összehasonlítják ezt az alkalmazást az Instagram-szal, de ez csak rossz. Ez egy professzionális képszerkesztő alkalmazás, nagyszerű készlettel és sokféle effektussal. Színezhet
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Azok a számítógép-felhasználók, akik fejlett Mac és Windows számítógépekkel nőttek fel, lehet, hogy nincsenek tisztában ezzel, de egyszer, nagyon régen, az összes személyi számítógépet parancssori felület segítségével vezérelték. Igen, az a nehézkes parancsdoboz a Windows rendszeren
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Ha az üzenetek törlése nélkül kell helyet felszabadítania az Outlook-postafiókjában, érdemes tudnia, hogyan exportálhatja őket. Szerencsére az Outlookot úgy tervezték, hogy megfeleljen a különféle forgatókönyveknek, így exportálhatja e-mailjeit
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
A StockX egy online tőzsde különféle dolgokhoz, például órákhoz, cipőkhöz, kollekcióhoz stb. A regisztráció egyszerű, és azonnal elkezdhet vásárolni vagy eladni. A StockX gondoskodik az összes termék hitelesítéséről, így Ön rendelkezik a
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify nem hívja ezt fekete pénteki ajánlatnak, de a 2017-es fekete pénteki ajánlatok közepén jobb pofon esik. 2017. november 20. és december 31. között bárki, aki feliratkozik a Spotify Premium szolgáltatásra
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Az ausztrál tájak témája 10 kiváló minőségű képet tartalmaz az asztal díszítésére. Ezt a gyönyörű tematikus csomagot eredetileg a Windows 7 számára hozták létre, de Windows 10, Windows 7 és Windows 8 rendszerekben is használható. Az Ausztrál Tájak témához számos lélegzetelállító háttérkép tartozik, amelyek buja zöld mezőkre, fák ligeteire nyújtanak kilátást.