Legfontosabb Hálózatok Hogyan lehet törölni a mentett csevegéseket a Snapchatben

Hogyan lehet törölni a mentett csevegéseket a Snapchatben



A Snapchat az egyik legszórakoztatóbb, legnépszerűbb alkalmazás. Rengeteg nagyszerű szűrővel rendelkezik, amelyek tízszer érdekesebbé teszik a barátokkal való csevegést. A Snapchat egyik fő értékesítési pontja az automatikus törlés funkció.

rángatás nem engedi, hogy megváltoztassam a felhasználónevemet
Hogyan lehet törölni a mentett csevegéseket a Snapchatben

Snap-eket és üzeneteket küldhet, amelyek törlődnek, miután a fogadó elolvasta őket. A Snapchat ezt megváltoztatta az évek során, és most lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elmentsenek néhány csevegést. Ha azon tűnődik, hogyan törölheti a mentett csevegéseket, akkor jó helyen jár.

Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan törölheti a mentett csevegéseket és a szokásos csevegéseket a Snapchaten.

A szokásos Snapchat-csevegések törlése

A Snapchat rendszeres csevegéseit nagyon egyszerűen törölheti. Győződjön meg arról, hogy a használt eszköztől függően az Android vagy iPhone alkalmazás legújabb verziójával rendelkezik. Itt van a hivatalos letöltés mindkét platformra.

Ha a rendszer és a Snapchat naprakész, folytassa a szokásos Snapchat-csevegések törlésének lépéseivel:

  1. Indítsa el a Snapchat alkalmazást iPhone vagy Android telefonján.
  2. Válassza ki Csevegés és érintse meg a törölni kívánt beszélgetést.
  3. Koppintson a személy profilikonjára.
  4. Válassza a Továbbiak (három pont) lehetőséget a képernyő jobb felső sarkában.
  5. Érintse meg Tiszta beszélgetés .
  6. Erősítse meg a Egyértelmű .

Rendben, könnyű volt, de mi a helyzet a mentett üzenetekkel?

Mentett Snapchat-csevegések törlése

Sajnos a Snapchatben mentett üzeneteket nem lehet olyan könnyen törölni. Bármilyen üzenetet menthet a Snapchatben, ha megnyomja és lenyomva tartja, amíg félkövérré nem válik. A mentés visszavonásához ismételje meg ugyanezt, amíg az üzenet betűtípusa normálissá nem válik.

Így törölheti a mentett üzenetet az eszközén, de az nem veszi figyelembe a címzett eszközét. Amikor ment egy üzenetet, az mind az Ön telefonjára, mind a másik személyére mentve lesz. Az üzenetet is törölniük kell, hogy eltűnjön a csevegésből.

Tudjuk, hogy ez kényelmetlen lehet, de nem tehetsz ellene. Remélhetőleg a másik személy ésszerű lesz, és törli az üzenetet, ha kéri. Sajnos nincs más megoldás, kivéve talán néhány harmadik féltől származó alkalmazást, de ezek használata nem ajánlott.

A lényeg: legyen óvatos, milyen üzeneteket ment el, és kinek küldi el őket. Ha olyan személyről van szó, akiben megbízik, akkor számíthat rá, hogy egyszerűen törli az üzenetet. Ha makacs, és nem törli az alkalmazást, eltávolíthatja őket a barátlistájáról, vagy letilthatja a fiókját.

Hogyan lehet blokkolni valakit a Snapchatben

Kétféleképpen törölheti gyorsan azt az üzenetet, amelyet nem szeretne, hogy a másik személy lássa. Ez figyelembe veszi a Snapchaten elküldött üzeneteket. Az első módszer az, hogy kihúzza az internetet, ami meglehetősen nehéz és valószínűtlen.

Letilthatja mobiladatait vagy a Wi-Fi-t, és imádkozhat, hogy ne küldjék el az üzenetet. A másik út, ami nem olyan alattomos, mert a másik észreveszi, az, hogy letiltjuk az illetőt. Kövesse az alábbi lépéseket egy személy letiltásához a Snapchatben, és megakadályozza, hogy lássák üzeneteit:

  1. Nyissa meg a Snapchat eszközén.
  2. Válassza ki Csevegés .
  3. Ezután nyomja meg hosszan annak a személynek a nevét, akit le szeretne tiltani.
  4. Válassza a Továbbiak, majd a Blokkolás lehetőséget.
  5. Erősítse meg a Block gombbal.

Hogyan lehet törölni a Snapchat fotóit

Annak ellenére, hogy a mentett Snapchat-beszélgetéseket nem tudja ilyen egyszerűen törölni, törölheti a másoknak küldött Snaps-beszélgetéseket. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:

a grafikus kártya ablakainak tesztelése 10
  1. Indítsa el a Snapchat eszközt.
  2. A kezdőképernyőn nyomja meg az ikont közvetlenül a rögzítés gomb (Snaps) alatt.
  3. Látni fogja az összes korábbi pillanatfelvételt, amelyet a Snapchat memóriájába mentett. Koppintson hosszan a törölni kívánt pillanatra. Egyszerre több snapot is kiválaszthat.
  4. Miután mindent kiválasztott, nyomja meg a Törlés gombot (kuka ikon).

Az összes mentett pillanatfelvétel törlődik a Snapchatből és az eszközről.

Jobb félni, mint megijedni

Őszintén szólva, jobb, ha nem mentünk el néhány Snapchat-beszélgetést, ha úgy gondolja, hogy vissza fognak kísérteni. A Snapchat teljes célja az azonnali, követhetetlen üzenetküldés. Egyesek azzal érvelnek, hogy az üzenetmentési funkciót törölni kell.

Mit gondolsz? Sikerült törölni a nem kívánt üzeneteket? Remélhetőleg sikerült. Kérdéseit és megjegyzéseit nyugodtan írja alá alább.

Érdekes Cikkek

Szerkesztő Választása

Mi az a firmware?
Mi az a firmware?
A firmware egy hardvereszköz kis memórialapkájára telepített szoftver. A firmware lehetővé teszi a hardverek, például a kamerák és okostelefonok frissítését.
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
A Snapseed a Google ingyenes alkalmazása a fényképek szerkesztésére. Vannak, akik összehasonlítják ezt az alkalmazást az Instagram-szal, de ez csak rossz. Ez egy professzionális képszerkesztő alkalmazás, nagyszerű készlettel és sokféle effektussal. Színezhet
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Azok a számítógép-felhasználók, akik fejlett Mac és Windows számítógépekkel nőttek fel, lehet, hogy nincsenek tisztában ezzel, de egyszer, nagyon régen, az összes személyi számítógépet parancssori felület segítségével vezérelték. Igen, az a nehézkes parancsdoboz a Windows rendszeren
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Ha az üzenetek törlése nélkül kell helyet felszabadítania az Outlook-postafiókjában, érdemes tudnia, hogyan exportálhatja őket. Szerencsére az Outlookot úgy tervezték, hogy megfeleljen a különféle forgatókönyveknek, így exportálhatja e-mailjeit
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
A StockX egy online tőzsde különféle dolgokhoz, például órákhoz, cipőkhöz, kollekcióhoz stb. A regisztráció egyszerű, és azonnal elkezdhet vásárolni vagy eladni. A StockX gondoskodik az összes termék hitelesítéséről, így Ön rendelkezik a
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify nem hívja ezt fekete pénteki ajánlatnak, de a 2017-es fekete pénteki ajánlatok közepén jobb pofon esik. 2017. november 20. és december 31. között bárki, aki feliratkozik a Spotify Premium szolgáltatásra
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Az ausztrál tájak témája 10 kiváló minőségű képet tartalmaz az asztal díszítésére. Ezt a gyönyörű tematikus csomagot eredetileg a Windows 7 számára hozták létre, de Windows 10, Windows 7 és Windows 8 rendszerekben is használható. Az Ausztrál Tájak témához számos lélegzetelállító háttérkép tartozik, amelyek buja zöld mezőkre, fák ligeteire nyújtanak kilátást.