Legfontosabb Streaming Szolgáltatások Hogyan lehet törölni a keresési előzményeket a Google Fotókban

Hogyan lehet törölni a keresési előzményeket a Google Fotókban



A Google Fotók nemcsak egy kényelmes hely a fényképek tárolására és rendszerezésére, hanem a más felhasználókkal való megosztás és a velük való kapcsolattartás módja is.

Néha találkozhat egy nem kívánt képpel, amely megmarad a történelmében. Amikor ez megtörténik, a legjobb eltávolítani, hogy megakadályozzon minden kellemetlen helyzet kialakulását, például elmagyarázza, miért van egy bizonyos kép a Google Fotók előzményeiben.

Ebben az esetben a legjobb, ha törli az előzményeket, és eltávolítja a fényképet a tevékenységi naplóból. Ez a cikk elmagyarázza, hogyan kell csinálni.

Az összes Google-tevékenység törlése

A Google Fotók keresési előzményeinek törlésének legegyszerűbb és legbiztonságosabb módja az, ha egy bizonyos időtartamra törli Google-fiókja tevékenységét. Ezzel a módszerrel azonban eltávolít mindent, amit minden Google-terméken végzett.

Ez azt jelenti, hogy az összes videó, amelyet a YouTube-on keresett, az összes Google Képek, a Google Maps helyszínei és különféle egyéb elemek, amelyek jelenleg be vannak jelentkezve a Google-fiókjába, eltűnnek.

Ezért a folytatás előtt feltétlenül készítsen biztonsági másolatot minden szükségesre. Vagy válasszon rövid időt, amely nem befolyásolja túlságosan a többi tevékenységét. Például, ha csak egy órányi előzményt szeretne törölni (ahol kapcsolatba lépett azzal a bizonyos Google-képpel), valószínűleg megmenti a fontos adatok többségét.

Az összes Google-fiókkal kapcsolatos tevékenység törléséhez kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Látogasson el a Google oldalára Saját tevékenység oldalt a böngészőből.
  2. Jelentkezzen be fiókja hitelesítő adataival. Ne felejtse el használni azt a Google-fiókot, amelyről a képpel lépett kapcsolatba.
  3. Kattintson a „tovább” ikonra (három függőleges pont) a keresősáv mellett.
  4. A legördülő menüből válassza a „Tevékenység törlése által” lehetőséget.
  5. Válassza ki a kívánt időszakot a bal oldali lehetőségek közül.

A „Mindig” opció kiválasztásával törli az összes olyan elemet, amellyel valaha is interakcióba lépett a Google-fiókjával összekapcsolt alkalmazásokon keresztül. Biztonságosabb vagy az „Utolsó óra” lehetőséget választani, ha ebben az időben már interakcióba léptél a fotóval, vagy az „Egyéni tartomány” időszakot. Ez a lehetőség azonban csak a napok időszakának kiválasztását teszi lehetővé. Nem választhat óránként.

Ha kiválasztott egy időszakot, csak erősítse meg választását, és a kép eltűnik az előzményekből.

Egyéni tevékenység törlése

Ha ismeri a nem kívánt Google-képpel való interakciójának pontos pillanatát, törölheti ezt a műveletet a tevékenységi naplóból.

Ehhez csak el kell mennie a Google Saját tevékenység oldalára, és meg kell találnia az elemet a kezdőképernyő hírcsatornáján. Kereshet az elemben kulcsszó vagy dátum beírásával.

Miután ezt megtette, kattintson az interakció melletti „több” ikonra (három vízszintes pont), majd kattintson a „Törlés” gombra.

Törölje a gyorsítótárat és a tárhelyet az Android App alkalmazásból

Ha androidja van, törölheti a tárhelyet és a gyorsítótárat az alkalmazás beállításaiból. Ez eltávolítja az alkalmazás előzményeit. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:

miért tart olyan sokáig a google a betöltése
  1. Nyissa meg eszközének „Beállítások” alkalmazását.
  2. Nyissa meg az „Alkalmazások” menüt. Ez felsorolható „Alkalmazási információk” vagy „Alkalmazások” néven is.
  3. Görgesse a listát, amíg meg nem találja a „Fotók” elemet.
  4. Az információs képernyőbe történő belépéshez írja be a „Fotók” elemet.
  5. Válassza a „Tárolás” menüt a „Használat” részben.
  6. Az adatok törléséhez koppintson az „Adatok törlése” vagy a „Hely kezelése” elemre.
  7. Koppintson a ‘Gyorsítótár törlése’ elemre is.

Ezzel törli az alkalmazás teljes előzményeit. Jegyzet: miután végrehajtotta ezt a módszert, újra be kell jelentkeznie a „Fotók” alkalmazásba. Ezért a folytatás előtt győződjön meg arról, hogy minden hitelesítő adata átadható-e.

Ami jó ebben a módszerben, hogy csak a Fotók alkalmazás előzményeit törli. A fent említett módszerrel ellentétben a Google minden más tevékenysége érintetlen marad. Másrészt eltávolítja a teljes alkalmazáselőzményeket a telefonról, és nincs mód arra, hogy csak egy bizonyos időszakra korlátozzuk.

Az alkalmazás letiltása (gyári visszaállítás)

Bizonyos esetekben az alkalmazás nem teszi lehetővé a gyorsítótár vagy az előzmények törlését. Van rá mód, hogy ezt megkerülje, de ehhez meg kell gyárilag visszaállítania az alkalmazást.

Ehhez:

  1. Kövesse a fenti szakasz első négy lépését, amíg el nem éri a „Fotók” alkalmazás információs képernyőjét.
  2. Koppintson a képernyő tetején található „Letiltás” gombra. Megjelenik egy párbeszédpanel, amely felkéri Önt a döntés meghozatalára.
  3. Válassza az „Alkalmazás letiltása” lehetőséget.
    Miután végrehajtotta ezt a parancsot, az alkalmazás elfelejti az összes olyan adatot és interakciót, amelyet vele végzett. Ez teljesen eltávolítja a keresési előzményeket.
  4. Nyomja meg az „Engedélyezés” gombot. Ugyanott kell lennie, ahol korábban a „Letiltás” volt. Ha ezt nem teszi meg, az alkalmazás letiltva marad, és nem fogja tudni használni.

Miután ezt megtette, újra be kell jelentkeznie fiókjába. Minden további tevékenység ismét az alkalmazás tárhelyén marad, amíg nem dönt az előzmények újbóli eltávolításáról.

Tartsa meg a történelmét magának

A Google-tevékenység törlésének mindig végső megoldásnak kell lennie. Ha megosztott fiókot használ, akkor mindig jó eltávolítani minden olyan nyomot, amely megzavarhatja az Ön adatait, amelyek általában a Google keresést, a videókat és a Google fotókat tartalmazzák.

Ha azonban privát fiókot használ, jobb lenne védetté és biztonságossá tenni, ahelyett, hogy törölné a tevékenységi naplót, és kockáztatná az adatok elvesztését a folyamat során.

Melyik módszerrel szeretné törölni a Google Fotókkal kapcsolatos tevékenységeit? Miért? Ossza meg tapasztalatait az alábbi megjegyzések részben.

Érdekes Cikkek

Szerkesztő Választása

Mi az a firmware?
Mi az a firmware?
A firmware egy hardvereszköz kis memórialapkájára telepített szoftver. A firmware lehetővé teszi a hardverek, például a kamerák és okostelefonok frissítését.
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
A Snapseed a Google ingyenes alkalmazása a fényképek szerkesztésére. Vannak, akik összehasonlítják ezt az alkalmazást az Instagram-szal, de ez csak rossz. Ez egy professzionális képszerkesztő alkalmazás, nagyszerű készlettel és sokféle effektussal. Színezhet
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Azok a számítógép-felhasználók, akik fejlett Mac és Windows számítógépekkel nőttek fel, lehet, hogy nincsenek tisztában ezzel, de egyszer, nagyon régen, az összes személyi számítógépet parancssori felület segítségével vezérelték. Igen, az a nehézkes parancsdoboz a Windows rendszeren
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Ha az üzenetek törlése nélkül kell helyet felszabadítania az Outlook-postafiókjában, érdemes tudnia, hogyan exportálhatja őket. Szerencsére az Outlookot úgy tervezték, hogy megfeleljen a különféle forgatókönyveknek, így exportálhatja e-mailjeit
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
A StockX egy online tőzsde különféle dolgokhoz, például órákhoz, cipőkhöz, kollekcióhoz stb. A regisztráció egyszerű, és azonnal elkezdhet vásárolni vagy eladni. A StockX gondoskodik az összes termék hitelesítéséről, így Ön rendelkezik a
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify nem hívja ezt fekete pénteki ajánlatnak, de a 2017-es fekete pénteki ajánlatok közepén jobb pofon esik. 2017. november 20. és december 31. között bárki, aki feliratkozik a Spotify Premium szolgáltatásra
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Az ausztrál tájak témája 10 kiváló minőségű képet tartalmaz az asztal díszítésére. Ezt a gyönyörű tematikus csomagot eredetileg a Windows 7 számára hozták létre, de Windows 10, Windows 7 és Windows 8 rendszerekben is használható. Az Ausztrál Tájak témához számos lélegzetelállító háttérkép tartozik, amelyek buja zöld mezőkre, fák ligeteire nyújtanak kilátást.