Legfontosabb Okostelefonok Az AOL automatikus bejelentkezés leállítása

Az AOL automatikus bejelentkezés leállítása



Az AOL-fiók beállításakor fennáll annak a lehetősége, hogy továbbra is bejelentkezett marad. Ez azt jelenti, hogy minden egyes alkalommal, amikor bekapcsolja számítógépét, vagy megnyitja az AOL webhelyét, megnyílik az AOL profilja is.

Az AOL automatikus bejelentkezés leállítása

Ha bejelentkezve marad, akkor kellemetlen lehet, ha mások hozzáférnek az eszközéhez. Ez azt jelenti, hogy bárki egyetlen kattintással megnyithatja a profilját. Szerencsére könnyen megoldhatja ezt a problémát mind a böngészőjében, mind az okostelefonos alkalmazásban.

Ez a cikk elmagyarázza, hogyan tilthatja le az AOL automatikus bejelentkezést bármely eszközről.

Az AOL automatikus bejelentkezés leállítása a webböngészőben

Ha a webböngésző mindig be van jelentkezve a profiljába az AOL megnyitásakor, akkor egyszerűen letilthatja azt. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:

  1. Nyissa meg a böngészőt. Ennek a böngészőnek kell lennie, amelyet mindig használ, és ahol be van jelentkezve az AOL-ba.
  2. Nyissa meg az AOL webhelyét, és nyissa meg a profilját.
  3. Az oldal jobb felső sarkában, a neve mellett megjelenik egy „Kijelentkezés” gomb.
  4. Kattintson a „Kijelentkezés” gombra.
    állítsa le az aol automatikus bejelentkezését
  5. A webhely kérheti a kijelentkezés megerősítését. Ha ez megtörténik, erősítse meg. Ez fontos, mivel a következő bejelentkezéskor módosítania kell a bejelentkezési lehetőségeket.
  6. Ugyanazon a jobb felső sarokban megjelenik a „Bejelentkezés / Csatlakozás” gomb. Kattints rá.
  7. Megjelenik egy bejelentkezési oldal. Írja be felhasználónevét vagy e-mail címét.
    hogyan lehet megállítani az aol automatikus bejelentkezését
  8. Törölje a „Maradjon bejelentkezve” jelölőnégyzet jelölését.

stop aol automatikus bejelentkezés

Ha letiltja a „Maradjon bejelentkezve” opciót, böngészője nem emlékszik a hitelesítő adatokra. Így senki sem férhet hozzá a profiljához, amikor kilép.

Állítsa le az AOL automatikus bejelentkezést okostelefonján

Az Android és az iOS egyaránt támogatja az AOL alkalmazást. Az első alkalommal, amikor bejelentkezik az AOL alkalmazásába, addig marad bejelentkezve, amíg manuálisan letiltja. Ez azt jelenti, hogy bárki, aki hozzáfér a telefonjához, könnyen kereshet az AOL-profiljában és az e-mailben.

hogyan lehet megosztani egy bejegyzést az instagram történeteden

Ennek megakadályozása érdekében:

  1. Nyissa meg az AOL alkalmazást az okostelefon alkalmazásmenüjéből.
  2. Az alsó menüben keresse meg a Beállítások (fogaskerék ikon) elemet.
    hogyan lehet megállítani az aol bejelentkezést
  3. Megjelenik egy nagy kék „Fiókok kezelése” gomb.
    állítsa le az aol bejelentkezést
  4. A ‘Használja ezeket a fiókokat az AOL-ban’ részben keresse meg fiókját.
  5. Koppintson a fiókja melletti kék kapcsoló ikonra. Ezzel kijelentkezik a fiókból.
    hogyan lehet megállítani aol bejelentkezést
  6. Megjelenik egy felugró ablak, amelyben megerősítést kér.
  7. Koppintson a „Fiók kikapcsolása” elemre.
  8. Értesítést kap arról, hogy letiltotta a fiókot.

A fiók újbóli engedélyezéséhez kövesse az 1–4. Lépéseket, és koppintson a felhasználóneve melletti gombra.

Ha teljesen el akarja távolítani a fiókot, kövesse az 1-3. Lépéseket. Akkor:

  1. Kattintson a képernyő jobb felső sarkában található ‘Szerkesztés’ gombra.
  2. A fiókja mellett megjelenik egy piros „Eltávolítás” lehetőség.
  3. Érintse meg. A megerősítő ablak felbukkan.
  4. Koppintson a „Fiók eltávolítása” elemre.

Így legközelebb magának kell hozzáadnia egy fiókot, amikor megnyitja az alkalmazást. Ha úgy dönt, hogy teljesen eltávolítja a fiókot, senki sem férhet hozzá manuálisan hitelesítő adatok nélkül.

Állítsa le az AOL automatikus bejelentkezést a számítógépes programján

Az AOL számítógépes program hosszú ideig nem érhető el. Az AOL Desktop Gold lecserélte, és egy webböngészőből jelentkezik be. De ha korábban telepítette az asztali szolgáltatást, addig folytathatja a használatát, amíg véglegesen nem távolítja el.

Az asztali program minden alkalommal bejelentkezik, amikor bekapcsolja a számítógépet, ha nem tiltja le. Ennek megállításához:

  1. Nyissa meg az AOL-t az asztalon, és jelentkezzen be fiókjába.
  2. Válassza a „Kulcsszavak” lehetőséget.
    stop aol bejelentkezés
  3. Válassza a „Keresés kulcsszó szerint” lehetőséget.
  4. Adja meg az „Indítási beállítások” lehetőséget.
  5. Ez megnyitja az ’AOL Fast Star’ ablakot.
    aol automatikus bejelentkezés
  6. Keresse meg az „Automatikus bejelentkezés ezzel a képernyőnévvel, amikor megnyitom az AOL-t” lehetőséget.
  7. Törölje a jelölést a mellette lévő jelölőnégyzetből.
  8. Nyomja meg a „Mentés” gombot, és indítsa újra a számítógépet.

Ha legközelebb újraindítja számítógépét, az asztali szolgáltatásnak már nem kell automatikusan bejelentkeznie.

Az előző lehetőségre való visszatéréshez ismételje meg az 1–5. Lépéseket. Ezután írja be a képernyőnevet és a jelszót, és jelölje be az „Automatikus bejelentkezés ezzel a képernyőnévvel, amikor megnyitom az AOL-t” jelölőnégyzetet. Ha valaha is engedélyezni szeretné az automatikus bejelentkezést, gondold át kétszer. Miután megtette, bárki, aki rendelkezik hozzáféréssel a számítógépéhez, hozzáférhet a fiókjához, és így az e-mailjéhez.

Érdekes Cikkek

Szerkesztő Választása

Mi az a firmware?
Mi az a firmware?
A firmware egy hardvereszköz kis memórialapkájára telepített szoftver. A firmware lehetővé teszi a hardverek, például a kamerák és okostelefonok frissítését.
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
Fotó elhomályosítása a Snapseedben
A Snapseed a Google ingyenes alkalmazása a fényképek szerkesztésére. Vannak, akik összehasonlítják ezt az alkalmazást az Instagram-szal, de ez csak rossz. Ez egy professzionális képszerkesztő alkalmazás, nagyszerű készlettel és sokféle effektussal. Színezhet
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Windows kötegelt szkript az adatok biztonsági mentéséhez
Azok a számítógép-felhasználók, akik fejlett Mac és Windows számítógépekkel nőttek fel, lehet, hogy nincsenek tisztában ezzel, de egyszer, nagyon régen, az összes személyi számítógépet parancssori felület segítségével vezérelték. Igen, az a nehézkes parancsdoboz a Windows rendszeren
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Az összes e-mail exportálása az Outlookból
Ha az üzenetek törlése nélkül kell helyet felszabadítania az Outlook-postafiókjában, érdemes tudnia, hogyan exportálhatja őket. Szerencsére az Outlookot úgy tervezték, hogy megfeleljen a különféle forgatókönyveknek, így exportálhatja e-mailjeit
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
Hogyan juthat el ingyenes szállításhoz a StockX segítségével
A StockX egy online tőzsde különféle dolgokhoz, például órákhoz, cipőkhöz, kollekcióhoz stb. A regisztráció egyszerű, és azonnal elkezdhet vásárolni vagy eladni. A StockX gondoskodik az összes termék hitelesítéséről, így Ön rendelkezik a
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify Premium mostantól három hónapig csak 99p-os - és a meglévő felhasználók a Black Friday előtt is pénzt takaríthatnak meg
A Spotify nem hívja ezt fekete pénteki ajánlatnak, de a 2017-es fekete pénteki ajánlatok közepén jobb pofon esik. 2017. november 20. és december 31. között bárki, aki feliratkozik a Spotify Premium szolgáltatásra
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Töltse le az Australian Landscapes témát a Windows 10, 8 és 7 rendszerekhez
Az ausztrál tájak témája 10 kiváló minőségű képet tartalmaz az asztal díszítésére. Ezt a gyönyörű tematikus csomagot eredetileg a Windows 7 számára hozták létre, de Windows 10, Windows 7 és Windows 8 rendszerekben is használható. Az Ausztrál Tájak témához számos lélegzetelállító háttérkép tartozik, amelyek buja zöld mezőkre, fák ligeteire nyújtanak kilátást.